Bloed aan de mond van Arlando: uitsluiting voor Zibrandtsen

Bloed aan de mond van Arlando: uitsluiting voor Zibrandtsen

0 616
Diederik van Silfhout-Arlando N.O.P.

Op het CDI3* in Compiègne was er in de Grand Prix gisteren een prachtige tweede plek voor Anna Zibrandtsen met Arlando bij hun internationale debuut; vandaag klonk de bel voor de Deense combinatie.

Halverwege hun Grand Prix Special stond er een score van tot dan toe 68% genoteerd toen de hoofdjury bij C, Stephen Clarke, bloed zag aan de mond bij het voormalige kampioenspaard van Diederik van Silfhout (foto). En dat betekent uitsluiting.

Suppenkasper

De winst in de Special ging net als in de Grand Prix naar de Duitse Helen Langehanenberg, die in de Spielberg-zoon Suppenkasper een goede tweede Zware Tour-paard heeft naast Damsey FRH. Met 74,294% bleef ze de concurrentie ruim de baas.

De in Nederland neergestreken Zweedse Anna Blomgren met de imponerende schimmelmerrie Torveslettens Quattro (v. Quaterback) zag haar internationale debuut bezegeld worden met een zevende (GP) en tweede (GPS) plek, met 71,490%. Op de derde positie zien we de Finse ruiter Henri Ruoste met de eveneens negenjarige Huracan 10 (v. Blue Hors Hotline) met 68,745%.

Uitslag CDI3* Grand Prix Special Compiègne.

Foto: Remco Veurink

 

Reacties