Eerste beelden van Ferdinand onder Diederik van Silfhout

Eerste beelden van Ferdinand onder Diederik van Silfhout

0 3173
Mirelle van Kemenade-Witlox en Ferdinand op de KWPN Stallion Show
Mirelle van Kemenade-Witlox en Ferdinand op de KWPN Stallion Show

Vlak voor de hengstenkeuring in Den Bosch werd bekend gemaakt dat Diederik van Silfhout de hengst Ferdinand door zou gaan trainen tot de Grand Prix. Inmiddels zijn de eerste beelden van de combinatie naar buiten gebracht.

Ferdinand en Van Silfhout

Het was de bedoeling dat Van Silfhout en de KWPN-goedgekeurde hengst op de KWPN Stallion Show in actie zouden komen tijdens de VHO Trofee. Verkoudheid gooide toen roet in het eten, maar de combinatie traint in alle rust door. ‘We zijn erg blij met de ontwikkeling van Ferdinand die nu één keer per week word gereden door Diederik van Silfhout,’ schrijft Stoeterij de Hoeve, eigenaar van de hengst, op Facebook.

Mirelle van Kemenade-Witlox

Onder Mirelle van Kemenade-Witlox heeft Ferdinand al het één en ander van zich laten zien. Zo liep hij als zesjarige op het WK voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo en een jaar later succesvol in de Lichte Tour. Vorig jaar liep hij wel in de VHO Trofee mee. Daar liet hij, ondanks zijn enorme gangen, veel aanleg voor het hogere en vooral verzamelde werk zien.

Eerder deze week plaatste de eigenaren de eerste video van de combinatie op hun Facebook-pagina. Waar te zien is dat de grote Vivaldi-zoon de eners al goed onder de knie heeft en ook de piaffe eraan zit te komen.

we zijn erg blij met de ontwikkeling van Ferdinand die nu 1 keer per week word gereden door Diederik van Silfhout.Diederik Van Silfhout Mirelle van KemenadeAlex Silfhout Stal van Silfhout

Geplaatst door Stoeterij de Hoeve op Woensdag 27 februari 2019

Bron: Hoefslag/Facebook

Foto: DigiShots

Reacties