Anky: “Olympische Spelen voor Upido misschien te vroeg” *video*

Anky: “Olympische Spelen voor Upido misschien te vroeg” *video*

0 36

Anky van Grunsven was gisteravond te gast in het tv-programma ‘Tijd voor MAX’. Tijdens de uitzending vertelde Anky dat ze nog steeds Olympische ambities heeft, maar de aankomende Olympische Spelen wellicht nog te vroeg komen voor haar opkomende Grand Prix paard I.P.S. Upido (Ferro x Amethist). De elfjarige hengst staat inmiddels alweer een jaar op stal in Erp en moet onder Van Grunsven zijn Grand Prix debuut nog maken.

“Salinero (Salieri x Lungau) is dit jaar achttien geworden en in principe heb ik met hem het doel niet om nog een keer de Olympische Spelen te rijden. Mochten we hem toch nodig hebben om een team te kunnen samenstellen, dan kan het zomaar zo zijn dat we hem alsnog in gaan zetten. Ik heb echter mijn pijlen nu gericht op Upido. Ik weet zeker dat het met hem helemaal goed komt qua oefeningen, maar dat moet in de praktijk natuurlijk nog gaan blijken. Ik ga niet meedoen wanneer ik geen reële kans heb op een medaille.

Anky vertelde verder wat de Olympische Spelen voor haar betekenen, hoe Sjef op slinkse wijze Upido aan haar probeerde te “verkopen” en hoeveel impact haar vader op haar carrière heeft gehad.

Kijk hier naar de uitzending.

Reacties