Adelinde en Parzival weer in de internationale wedstrijdring

Adelinde en Parzival weer in de internationale wedstrijdring

0 980

Adelinde Cornelissen betreedt weer de internationale ring met de Jerich Parzival. De amazone had al aangekondigd een mooie wedstrijd uit te kiezen voor haar eerste internationale optreden dit jaar en de keus is gevallen op de Reem Acra FEI Wereldbeker wedstrijd in Neumünster, de zevende editie van het seizoen 2015-2016. Dit jaar verraste Cornelissen met haar negentienjarige, maar topfitte Jazz-zoon met scores boven de tachtig procent op oefenwedstrijden in eigen land.

Marjan van der Jagt vergezelt Adelinde, met haar ook niet meer piepjonge Radetzky (v. Houston). Onder andere sterke amazones en ruiters als Anna Kasprzak (Denemarken), Agnete Kirk Thinggaard en Patrik Kittel (Zweden), Terhi Stegars, Valentina Truppa (Italië) en Marcela Krinke-Susmelj (Zwitserland) maken de reis naar Duitsland. Carola Koppelmann, Fabienne Lütkemeier, Jessica von Bredow-Werndl, Isabell Werth uit het thuisland maken eveneens deel uit van het imponerende deelnemersveld.

Op zaterdag om acht uur ’s ochtends begint de Grand Prix, waarna de beste combinaties zondag vanaf 10.00 uur te zien zullen zijn in de wereldbeker-Kür op muziek.

Ook driesterren Springen en een indoor Derby voor eventingruiters staat op het programma van de VR Classics Neumünster.

Alles over de VR Classics Neumünster.
Deelnemers aan de VR Classics Neumünster.

Foto: Remco Veurink 

 

Reacties