Indian Rock, Total U.S. en Gunner KS leiden in hengstencompetitie

Indian Rock, Total U.S. en Gunner KS leiden in hengstencompetitie

0 425
Gunner KS
Dana van Lierop en Gunner KS, hier in Ermelo 2017 (foto: DigiShots)

Maandagavond werd de tweede wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur verreden, en kan het tussenklassement opgemaakt worden. Indian Rock (v. Apache), Total U.S. (v. Totilas) en Gunner KS (v. Bellissimo M) leiden in hun klasse.

Indian Rock vooraan in klasse L

Met een eerste plaats in Ermelo en een gedeelde tweede plaats in Kronenberg, staat Indian Rock (uit Crisjena keur IBOP-dres van Vivaldi), die wordt voorgesteld door Emmelie Scholtens, stevig aan de leiding. Hij heeft vijf punten voorsprong op In Style (Eye Catcher uit Sissy van Lorentin), gereden door Renate van Vliet en krachtpatser Imposantos (Wynton uit Zarina elite IBOP-dres van Krack C), onder het zadel van Bart Veeze.

Op de vierde plaats in de tussenstand staat Iconic B (Bon Bravour uit Niniek STV keur pref prest sport-dres van Jazz), onder Joyce Lenaerts. Door zijn overwinning in Kronenberg is Intro K (Apache uit Zastrade ster pref PROK d-oc van Rousseau) met Femke de Laat opgeklommen naar de vijfde positie.

Ranking klasse M aangevoerd door Total U.S.

Ook Totilas U.S. (uit Sondra van Sir Donnerhall) won in Ermelo en werd tweede in Kronenberg. Dat levert hem  en zijn amazone Dinja van Liere een voorlopige eerste plaats in de ranking op, met 175 punten. Henkie (Alexandro P uit Beaujamanda ster van Upperville), de winnaar van Kronenberg, nam niet deel aan de wedstrijd in Ermelo, omdat hij verplicht aan de start kwam bij de Gelderse paarden.

Habana (Vivaldo uit Dimare elite sport-dres d-oc van Van Gogh), voorgesteld door Kirsten Beckers, staat met 163 punten op de tweede plaats. Hermès (Easy Game uit Bukkie keur EPTM-dres van Flemmingh) volgt op de derde plaats met 161 punten, Hummer (Westpoint uit Winde ster van Farrington) is vierde met 159 punten. De verschillen zijn dus erg klein.

Gunner KS scoort in de Z-klasse

Gunner KS (Belissimo M uit Ronnevanck ster pref prest PROK sport-dres van Vincent) nam onder Dana van Lierop als enige hengst in de klasse Z deel aan de beide wedstrijden. In Kronenberg won hij met een puntentotaal van 80.

Bron: KWPN

Foto: DigiShots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Reacties