Adelinde Cornelissen en Dinja van Liere grossieren in WK-selectietickets

Adelinde Cornelissen en Dinja van Liere grossieren in WK-selectietickets

0 1262
Adelinde Cornelissen - Henkie Dressage at Blom 2017 © DigiShots

In Ettten-Leur won Adelinde Cornelissen vandaag de halve finale van de WK-selectie vijfjarigen met de KWPN-hengst Henkie (87.2 punten) op de voet gevolgd door Dinja van Liere (87 punten) met Haute Couture (v. Connaisseur). Dinja van Liere was ongeveer net zo succesvol. Zij kreeg vier van de vijf voorgestelde paarden door naar de finale van de WK-selectie.

Vijfjarigen

Ainhoa Prada Ortiz met Hannelinde GLN (v. Dream Boy) volgde op de derde plaats bij de vijfjarigen met 86.2 punten.  Emmelie Scholtens en Hero (v. Apache) met 85.2 en Mara de Vries met Habibi DVB (v. Don Schufro) met 85 punten maakten de top vijf compleet.

Great Lady TC troeft hengsten af

Jeanine Nieuwenhuis - Great Lady TC Dressage at Blom 2017 © DigiShots
Jeanine Nieuwenhuis – Great Lady TC Dressage at Blom 2017 © DigiShots

Bij de zesjarigen werd Cornelissen vanmiddag tweede met 85.20 punten met de goedgekeurde zwarte hengst Governor-STR.. Ze moet hier haar meerdere erkennen in Great Lady TC (v. Bretton Woods) met Jeanine Nieuwenhuis. Dana van Lierop zette met de KWPN-hengst Gunner (v. Belissimo) een sterke prestatie neer en werd derde.  De top vijf werd vervolledigd door Kim van der Velden met Guadeloupe Beau (v. Bordeaux) en nogmaals Jeanine Nieuwenhuis, met Charmeur-zoon Genua TC.

Dinja met drie 5-jarigen door

Dinja van Liere had zich gisteren al geplaatst met de zevenjarige KWPN-hengst For Gribaldi (v. Gribaldi). Vandaag voegden zich daar de vijfjarigen Haute Couture (v. Connaisseur), Duval’s Hilton (v. Charmeur) en Hermes (v. Easy Game) bij.

De finale van het WK is op donderdag 13 en zaterdag 15 juli in Ermelo.

Verslag en uitslagen op KNHS.nl.

Bron: Facebook

Foto: Timo Martis

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties