CH Oosteind: Marlou de Ruyter wint bij vier- én vijfjarigen

CH Oosteind: Marlou de Ruyter wint bij vier- én vijfjarigen

0 506

Op Indoor Oosteind was het zaterdag de beurt aan de vier- en vijfjarige jonge dressuurtalenten. Het was de dag van Marlou de Ruyter: ze ging er in beide rubrieken met de overwinning vandoor.

Bij de vierjargen won Haley B (foto boven, v. Bon Bravour), een halfzus van Grand Prix-ruin Vontango (v. Contango) van Madeleine Witte-Vrees, Christon B (v. Sandro Hit), Lichte Tour onder Mark van de Donk, de Oldenburger hengst Antango (v. Ampère) en KWPN-hengst Don Tango B (v. Contango). Alle vier stammen ze van de fantastische elite sport pref prest merrie Oronia (Jazz x Ulft), die zelf succesvol was in de Lichte Tour. Marlou de Ruyter stuurde de mooi gemodelleerde en expressieve bruine naar 83 punten, met louter achten en een 9 voor de draf en een 8,5 voor de aanleg als dressuurpaard. Tweede bij de vierjarigen werd Hot Chocolate (v. Obelisk) met 82 punten. Ze werd gereden door Lisa Knevel. Ook op de derde plek een merrie: Hillary (v. Vivaldi) met Arjen van Diepen, met 80 punten.

9,5 voor draf van Gregwaard
Marlou de Ruyter - Gregwaard Indoor Oosteind 2016 © DigiShots
Marlou de Ruyter – Gregwaard op Indoor Oosteind 2016

Bij de vijfjarigen gingen de hoogste punten overduidelijk naar de Florencio-hengst Gregwaard. Hij behaalde 82 punten, met een 9,5 voor de geweldige draf. Op twee, met 77 punten, Gucci (v. Johnson), eveneens een hengst. Hij werd gereden door Conny van Stokkum.


Uitslag CH Oosteind-4-5-jarigen
.

Foto’s DigiShots

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 17)

Reacties