Samenwerking Visser en Platinum Stables

Samenwerking Visser en Platinum Stables

0 93

Platinum Stable en Tommie Visser gaan samenwerken. De 30-jarige Grand Prix-ruiter zal onder andere de opleiding van de onlangs goedgekeurde KWPN-hengst Ferguson (v. Floriscount) op zich nemen. Visser gaat ook aan de gang als trainer op de dressuurstal en hengstenhouderij in het Brabantse Riel.

‘Ik ken de eigenaren van Platinum Stable nu al een tijdje via Joop van Uytert. De samenwerking bevalt zo goed dat ik me nu langdurig aan Platinum Stable verbind. Ik vind het een hele eer dat ze me gevraagd hebben, want het is een bedrijf dat zeer hoge eisen stelt. Niet alleen aan bijvoorbeeld de accommodatie en het personeel, maar ook aan de kwaliteit van de paarden’, vertelt Visser. ‘De stal heeft drie getalenteerde ruiters in dienst en ik vind het erg leuk om les te geven.’

Tommie Visser en Ferguson beleven hun openbare première tijdens de presentatie van de hengsten van Platinum Stable op donderdag 5 juni om 19.30 uur. Ook hengsten als Five Star, Barchello, Eye Catcher, Estoril en United worden dan voorgesteld.

Platinum Stable/Hoefslag

Reacties