Diederik van Silfhout met Dahlhoff bovenaan in Le Mans

Diederik van Silfhout met Dahlhoff bovenaan in Le Mans

Diederik van Silfhout
Diederik van Silfhout - Impression Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur 2018/2019 © DigiShots

Diederik van Silfhout heeft tijdens de internationale wedstrijd in het Franse Le Mans de Prix St. Georges op zijn naam geschreven met de De Niro-zoon Dahlhoff. De combinatie noteerde een score van 71,735 procent.

Een mooie tweede plek was er voor Daniëlle Heijkoop en Damirez (69,235 procent). De Belg Nils Debo eindigde op de derde plek met Jazz Dancer vh Stappershoff (68,794 %)

Voor Nederland kwam ook Jeanine Nekeman aan de start met Ferrari. Zij noteerde een score van 65,735 procent.

CDI3* Grand Prix

Een flink aantal Nederlandse ruiters is voor de wedstrijd in Le Mans naar Frankrijk gereisd. Voor vrijdagmiddag staat de CDI3* Grand Prix op het programma.

Daar komt Marlies van Baalen aan de start met Ben Johnson, evenals Patrick van der Meer met Chinook,  Diederik van Silfhout met Expression N.O.P., Denise Nekeman met Boston STH en Daniëlle Heijkoop met Badari.

De startlijst vind je hier.

Lisanne Zoutendijk

Lisanne Zoutendijk komt in Le Mans aan de start van de U25-rubriek met haar Kostendrukkers Watteau. De amazone rijdt ook bij de Young Riders met haar andere troef Zilverstar. In die rubriek komen ook Daphne van Peperstraten met Greenpoint’s Cupido, Fabienne Jongen met Botticelli en Febe van Zwambacht met FS Las Vegas en Fyeo in de ring.

Daarnaast zijn er nog rubrieken voor de junioren, children en de pony’s. Ook daar komen Nederlandse combinaties aan de start.

De uitslagen en startlijsten vind je op boulerie.winjump.fr

Foto: Digishots

Reacties