Dekking Montgomery C te winnen

Dekking Montgomery C te winnen

Montgomery C © Stal van Vliet

Voor geïnteresseerde fokkers is er een dekking te winnen. Het gaat om een dekking van het 3-jarige talent Montgomery C (Johnson uit Vinea M prestatie elite van Ferro x Silvano N).

Genetisch is Montgomery C zeer interessant. Hij kan bogen op een pedigree met maar liefst drie Olympische teampaarden op een rij, met Johnson (Hans Peter Minderhoud), Ferro (Coby van Baalen) en Silvano N (Ellen Bontje).

Volle broer

Voshengst Montgomery C met een KWPN-deklicentie is een volle broer van Ben Johnson (int. Grand Prix dressuur met Marlies van Baalen) en de helaas dit voorjaar overleden Dion Johnson.

Moederlijn

De moederlijn van Montgomery C met Vinea M gaat met Paerel II (v.Silvano N) terug op Je Reviens (v.Concorde) en bevat een en al prestatie, in springen en dressuur. Kortom deze jonge hengst komt uit een allround bewezen sportstam. Over werkwilligheid gesproken.

Montgomery C heeft een genoomfokwaarde van 101, spermakwaliteit is goed; WFFS geen drager. Brian Rijsdijk van Stal van Vliet vat samen: “Grand Prix-genen in een topmodel!” Lauw van Vliet besluit: “Als veulenkampioen van Utrecht was het al een hele aparte. En apart is ie gebleven!”

Wat moet je doen?

Kijk goed naar je merrie. En kijk goed op www.stalvanvliet.nl naar Montgomery C. Beschrijf waarom jouw merrie volgens jou de optimale partner is voor deze hengst. De beschrijvingen worden door de eigenaren Lauw van Vliet en eigenaar/fokker Claartje van Andel beoordeeld. De merrie die volgens Van Vliet en Van Andel de beste match vormt, krijgt de dekking gratis en je verhaal komt in de Hoefslag. Mail je beschrijving bij voorkeur met foto naar hoefslag@mediaprimair.nl.

Heb je al gedekt bij Montgomery C? Mail alsnog waarom dit jouw match is en je doet natuurlijk nog mee voor deze kans.

Reacties