De veiling van de vijf top merries bij Van Olst Sales Online...

De veiling van de vijf top merries bij Van Olst Sales Online is geopend

Malaika is één van de vijf fantastische merries in de veiling van Van Olst Sales Online.

De veiling van de vijf driejarige absolute top merries bij Van Olst Sales Online is geopend! Alle merries zijn voorlopig keur en zijn zowel voor de fokkerij als voor de sport een geweldige aanwinst. In de collectie zijn dochters opgenomen van de tophengsten Negro, Johnson, Dettori, Inspire en Diëgo. Allemaal uit de beste moederlijnen, vol met predicaten en sportgenen.

Unieke kans

Dit is een unieke kans om toekomstperspectief te kopen! De Van Olst Sales Online loopt af op maandag 7 september vanaf 20.00 uur. Graag stellen we de vijf top merries hier nog even voor.

Blikvanger Madonna T

Madonna T is een zwarte blikvanger van de eveneens zwarte hengst Diëgo. Diëgo is klaar voor het grote werk en lijkt zich goed te vererven. Madonna T wist zelf op de stamboekkeuring rondom te overtuigen wat resulteerde in bijzonder hoge punten voor zowel exterieur als beweging. Voor de stap en de draf wist ze maar liefst 85 punten te behalen, voor het exterieur, de galop en de houding 80 punten. Hierdoor kreeg ze een uitnodiging voor de Nationale Merrie Keuring! De moederlijn van Madonna T is dezelfde moederlijn als van de Grand Prix-hengst Chippendale. Madonna T is voor 2021 drachtig van de hengst Lantanas.

Negro-dochter Mystery Girl

Deze zeer aansprekende merrie heeft als vader ‘Hengst van het jaar’ en top vererver Negro. Op de stamboekkeuring wist ze zowel voor beweging als voor exterieur 80 punten te scoren. Haar moeder (v. Krack C) werd uitgebracht in het ZZ-Licht. Grootmoeder Sennedy Girl (v. Kennedy) bracht ook het Lichte Tour-paard Barrichello en het ZZ-Licht dressuurpaard Calafia. Overgrootmoeder, de keur, preferente en sportmerrie Glamourgirl, bracht nog vijf paarden die minimaal Z2 liepen. Mystery Girl is voor 2021 drachtig van de hengst Lantanas.

Familie van Carl Hester’s Uthopia, Make the Difference

Make the Difference is een merrie met een oogstrelend exterieur en zeer opvallende bewegingen. Een ware eyecatcher. Haar vader Johnson was zeer succesvol met Hans Peter Minderhoud in de internationale Grand Prix. Ook in de moederlijn zijn de sportgenen verankert. Via moeder Difference (v. Valeron) komen we bij grootmoeder Sensual (v. Democraat). Zij bracht het Lichte Tour-paard Cacharel (v. Valdez). Haar moeder Fresula gaf zelf verschillende paarden die het goed doen in de dressuursport en ze is de grootmoeder van het internationale Grand Prix-paard Uthopia van de Britse dressuurruiter Carl Hester.

Mabel uit bewezen combinatie Lord Leatherdale x Negro

Mabel is een stoere verschijning. Ze beweegt met ruimte en kracht, waarbij ze fantastisch front blijft maken. Haar vader Dettori had tijdens zijn verrichting de hoogste punten van alle deelnemende hengsten. Die kwaliteiten heeft hij ook zeker door gegeven aan zijn dochter. Moeder Enjoy is een product uit de zeer succesvolle combinatie Lord Leatherdale x Negro. Dezelfde combinatie zie je terug bij de Grand Prix-hengsten Chippendale, Everdale en Glamourdale. In de hele moederlijn zijn meerdere goed presterende sportpaarden terug te vinden. Mabel is voor 2021 drachtig van de hengst George Clooney.

Expressieve Inspire-dochter Malaika

Malaika is een zeer opvallende merrie met haar prachtige front en expressieve bewegingen. Ze is een dochter van de tophengst Inspire. Hij komt uit de eerste jaargang van nog een tophengst Everdale, die zelf internationaal uitkomt op het hoogste niveau. Moeder Be Impressed is op haar beurt een dochter van tweevoudig wereldkampioen Florencio. Ze is ster en preferent. Grootmoeder Noolya (v. Juventus) is zelfs keur, sport en prestatie. De moeder van Noolya, Woolya, is onder andere grootmoeder van de internationale dressuurpaarden Boolya, Cupido en Dynamo en van het Lichte Tour-paard Etwoolya. Malaika is voor 2021 drachtig van de hengst George Clooney.

Collectie bekijken en meebieden

De collectie kunt u hier uitgebreid bekijken. Heeft u interesse en wilt u graag mee bieden? Dan kunt u zich hier eenvoudig en gratis registreren. De veiling loopt tot maandag 7 september vanaf 20.00 uur.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

 

Reacties