De EOS Moto, nieuwe rijlegging van Ariat

De EOS Moto, nieuwe rijlegging van Ariat

ariat EOS Moto Full Seat Tight

De rijlegging is niet meer weg te denken uit het aanbod van comfortabele rijbroeken en heeft daar onmiskenbaar een vaste plek ingenomen.  Ariat heeft daar voor het nieuwe seizoen de EOS Moto Full Seat Tight en de EOS Moto Knee Patch Tight aan toegevoegd.

De innovatieve EOS Moto Tight is verkrijgbaar in de kleuren navy en cocoa. Beide uitvoeringen zijn voorzien van silicone grip en zijn gemaakt van speciaal compressie materiaal. De brede heupband en de stevige stof op de kuiten maken deze broek extra comfortabel, zowel op het paard als daarnaast.ariat EOS Moto Full Seat Tight

Ook opvallend is de geribbelde stof op de zijkanten, die deze rijlegging een extra luxe uitstraling geven. Er zitten handige zakken op beide kanten van de broek. Een extra zakje met rits aan de achterkant biedt ruimte aan bijvoorbeeld je autosleutels.

Ook in de nieuwe collectie van Ariat: Diverse base-layers die je in de zomer fris en comfortabel houden en de nieuwe Ignite Slip-On sneakers, die perfect zijn voor op en rondom stal.

ariat ignite slip on
Aan de rijlaarzencollectie heeft Ariat de Ascent tall boot toegevoegd. Deze innovatieve, lichtgewicht rijlaars is perfect om de hele dag te dragen. De gel-laag in de binnenzool zorgt voor urenlang draagcomfort.

Het ontwerp van de Ascent Tall Boot is geïnspireerd op de Ascent paddock boot en chap.

www.ariat.com

Reacties