Danielle van Mierlo emotioneel over overleden Ucento: ‘Ik was er niet eens’

Danielle van Mierlo emotioneel over overleden Ucento: ‘Ik was er niet eens’

0 16690
Ucento
Danielle van Mierlo - Ucento CDI2* Hagen 2016 © DigiShots

Ucento (v. Metall) was al enige tijd met pensioen, maar was voorheen uiterst succesvol met Danielle van Mierlo. Ze deden mee aan NK’s, EK’s en WK’s. ‘Jij ging van “lelijke” tuiger op de Pavo Cup naar absurd mooi Grand Prix paard. Dat hebben we samen gedaan,’ vertelt Danielle van Mierlo. Zij maakt nu bekend dat ze afscheid heeft moeten nemen van haar trouwe beestje.

Koliek

‘Anderhalve week geleden kreeg Ucento koliek. Mijn ouders en broertje hebben samen met de dierenarts geprobeerd om hem te redden, maar dat mocht niet helpen. Ik was zelf op vakantie op dat moment. Dit alles maakt het extra moeilijk voor mij en mijn familie,’ vertelt van Mierlo emotioneel.

‘Ik heb het er nog steeds heel erg moeilijk mee. Omdat ik kreeg steeds meer berichten ontving van mensen die via via hoorden dat Ucento overleden is, heb ik besloten om het zelf maar naar buiten te brengen. Zodra ik er klaar voor ben zal ik nog vertellen wat er precies is gebeurd.’

‘Ik was er niet eens’

‘Je eenkennigheid, onzekerheid en het geringe vertrouwen in de mensen en dingen om je heen maakten het voor ons beide zeker niet makkelijk. Je gaf me het gevoel dat jij ook van mij hield en die band was heel speciaal. Ucento was de King van stal en die titel heeft hij dubbel en dwars verdiend,’ aldus een emotionele van Mierlo.

‘Binnen 1,5 uur was het voorbij en ik was er niet eens. Sommige dingen gebeuren met een reden, en misschien heeft dit daarom wel zo moeten zijn.’

Herinneren

‘Laten we Ucento op een mooie manier herinneren en laten we voor altijd aan hem blijven denken,’ aldus van Mierlo.

 

 

Bron: Youtube

Foto: Digishots

Reacties