Danielle Houtvast haar subtop-paard Ipad overleden

Danielle Houtvast haar subtop-paard Ipad overleden

Danielle Houtvast en Ipad © Picture Pure
Danielle Houtvast heeft afscheid moeten de nemen van de imposante zevenjarige Connaisseur-zoon Ipad, met wie ze sinds augustus uitkwam bij de subtop.

Bekken gebroken

“We zijn er kapot van want we hebben met groot verdriet onze lieve Ipad moeten laten gaan”, laat ze weten op Faceboook. “Drieënhalve week geleden heeft hij een heel naar ongeluk gehad en hij heeft hierbij zijn bekken gebroken. Sindsdien stond hij in de kliniek in Someren. Vorige week leek hij echt op te knappen en kregen we weer hoop. Ook al wisten we dat het een héle lange revalidatie periode zou worden.”

Lichamelijk op

“Afgelopen zaterdag is hij in zijn box onderuit gegaan en na een aantal uren en heel veel moeite hebben ze hem omhoog gekregen. Helaas is hij maandagmorgen (waarschijnlijk) zelf gaan liggen. We hebben met man en macht nog geprobeerd om hem op te laten staan. Mentaal wilde hij niet opgeven, maar lichamelijk was hij op. Hij kon niet meer. We hebben er álles aan gedaan wat voor hem het beste zou zijn in deze situatie, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn.”

Bron: Facebook

Reacties