WEG: strenge regels voor toeschouwers zorgen voor commotie

WEG: strenge regels voor toeschouwers zorgen voor commotie

0 2262

De organisatie van de Wereldruiterspelen heeft gisteravond een aantal regels voor toeschouwers bekendgemaakt. En die zorgen voor heel wat commotie…

Doorzichtige tassen en kleine tubes zonnebrand

De organisatie laat bijvoorbeeld enkel doorzichtige tassen toe op het terrein, zodat te allen tijde duidelijk is wat mensen bij zich hebben. De regel dat er geen huisdieren mogen meegebracht worden, is nog begrijpelijk. Er zijn ook een paar ‘vreemde’ regels. Zonnebrandcrème is enkel toegestaan in tubes van minder dan 100 ml. En spuitbussen zijn ook niet toegelaten.

Toeschouwers mogen geen eten of drinken meenemen op het terrein en ze moeten hun paraplu’s thuis laten. Wie een camera meebrengt, moet er rekening mee houden dat enkel lenzen tot 35 mm zijn toegestaan. Videocamera’s zijn al helemaal verboden. 

Commotie

De reacties op Facebook lopen nogal uiteen. Sommige mensen vinden het goed dat er nu al duidelijkheid is over de regels, zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Anderen zeggen nu dat als ze dit op voorhand hadden geweten, ze nooit hun dure ticket hadden gekocht.

Het verbod om eten en drinken mee te brengen, is volgens veel mensen ook gewoon een excuus om mensen te verplichten om alles ter plekke te kopen.

For the safety of the guests, #Tryon2018 has implemented a Clear Bag Policy.For more information on what you can bring and parking updates, click here now: https://bit.ly/2w68Geg

Geplaatst door Tryon2018 op Dinsdag 14 augustus 2018

Bron: Facebook / Hoefslag (Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

 

 

Reacties