Collectie Van Olst Sales veulenveiling nu online met veulens van Glamourdale, Kjento,...

Collectie Van Olst Sales veulenveiling nu online met veulens van Glamourdale, Kjento, Jayson en Lantanas

Prima Donna M (v. Glamourdale)

Na een zeer succesvolle editie van de veulenveiling van Van Olst Sales, die liep tot en met 3 augustus, is er nu van 14 tot en met 17 augustus weer de gelegenheid om een fantastisch veulen te kopen tijdens een online veiling van Van Olst Sales.

Beweging en model

14 subliem gefokte merrie- en hengstveulens komen onder de virtuele hamer. Ze blinken allemaal uit in beweging en in model. Er zijn verschillende veulens in de collectie van de tophengst Glamourdale, maar ook van de jonge en veelbelovende hengsten Kjento, Jayson en Lantanas.

Kjento in laatste veiling topleverancier

In de laatste veulenveiling waren het twee Kjento-veulens die de hoogste bieders trokken tijdens de online veulenveiling van Van Olst Horses. Na een spannende strijd ging Princeville JT (mv. Lord Leatherdale) naar een Amerikaanse koper voor het mooie bedrag van 32.000 euro. Zijn halfzus Phelicity (Kjento x Desperado), bracht 26.000 euro op. Met haar mooie front en zeer sterke bewegingen imponeerde zij haar nieuwe eigenaar in Duitsland. In de komende veiling heeft u weer een kans om een geweldig veulen van Kjento te kopen.

Aanvang 14 augustus

De Van Olst Sales Online veulenveiling begint op vrijdag 14 augustus om 12.00 uur en zal maandagavond 17 augustus om 20.00 uur eindigen. Bekijk hier de totale collectie.

Blikvangers

We stellen graag drie blikvangers uit de veiling aan u voor.

Ballerina Prima Donna M

Prima Donna M heeft als vader de top vererver Glamourdale. Glamourdale zelf presteert fantastisch in de internationale Grand Prix met Charlotte Fry en zijn sportgenen geeft hij ook door aan zijn nakomelingen. De moeder van Prima Donna M, Bandessa M, is een dochter van United. De vaderlijn aan moederzijde gaat terug naar Ed King Hill, die verschillende topspringpaarden bracht. De lang gelijnde Prima Donna is een echte ballerina. Met heel veel flair en presentatie blijft ze iedere pas heel lichtvoetig en bergopwaarts bewegen. Ze toont altijd veel draagkracht en veer in haar bewegingen. In haar ruime galoppade toont dit chique veulen heel veel balans en kracht.

 

Kleindochter van beroemde merrie Dolly

Parton Dolly (Kjento x Son de Niro) is een zeer interessant veulen voor zowel de sport als de fokkerij. Haar grootmoeder is de befaamde merrie Dolly (v. Ulster). Zij was UTV-kampioene, maar werd vooral bekend door de geweldige nakomelingen die ze gaf, zoals het internationale Grand Prix-paard Just Mickey en de Lichte Tour-paarden Totall en Wolly. Verder is ze grootmoeder van veel goed presterende nationale en internationale dressuurpaarden. Parton Dolly heeft een prachtig model. Ze beschikt over veel schakelvermogen in draf en galop. Daarnaast heeft ze heel veel zelfhouding.

 

Pearl B een ware parel

Pearl B is een zeer opvallend veulen. Ze heeft maat en formaat en zeer imponerende bewegingen. Met haar prachtige front geeft ze veel presentatie. Pearl B is een dochter van de jonge veelbelovende hengst Jayson. Haar moeder Gwendolyn stamt af van de zeer succesvolle combinatie Lord Leatherdale x Negro, die we ook zien in onze Grand Prix-hengsten Chippendale, Everdale en Glamourdale. Een zeer bewezen combinatie dus. Grootmoeder Dereina is een dochter van Reina (v. Monaco). Reina was succesvol in de Lichte Tour en kampioen van de merriekeuring in 2005. Tevens is ze de moeder van het internationale dressuurpaard Elegance (v. Negro) van de Spaanse Beatrice Ferrer Salat. Pearl B is een ware parel voor de sport, maar zeker ook een aanwinst voor de fokkerij.

Aanmelden en meebieden

Interesse in één van deze prachtig gefokte veulens of in één van de andere veulens die onder de online hamer komen? Om te bieden dient u zich eerst te registreren.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde of ontwikkelt Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

 

Reacties