Geweldig aanbod van clinics en shows op Horse&Technology!

Geweldig aanbod van clinics en shows op Horse&Technology!

Horse&Technology

Wil jij leren hoe je de prestaties van jou en je paard kan verbeteren of kom je gewoon graag gezellig naar een evenement met gave clinics en stands? Horse&Technology  (18 t/m 20 mei) is een platform voor alle nieuwe producten en diensten in de paardensector in combinatie met veel praktische en leerzame clinics. Het evenement dat je echt niet mag missen!

Technologie juist niet ingewikkeld

Nu niet schrikken omdat technologie ingewikkeld en technisch klinkt, want dat hoeft helemaal niet! Tijdens het evenement wordt innovatie op een laagdrempelige manier bereikbaar en toegankelijk gemaakt voor alle paardensporters in zowel de breedte- als de topsport. Innovatie is er natuurlijk niet alleen tijdens het rijden, maar ook op het gebied van welzijn, verzorging, management en ga zo maar door.  Je kan tijdens dit weekend dus heel veel dingen zien en leren die je nog nergens anders hebt gezien. Krijgen jullie er ook al zin in?

 Gezellig promodorp en veel leerzame clinics

En naast alle technologie kan je natuurlijk ook lekker shoppen, eten en relaxen in het promodorp. Echt iedereen kan zich tussendoor vermaken bij een van de vele foodtrucks en lekker genieten van de goede sfeer. Met clinics van onder andere Sönke Rothenberger, Morgan Barbançon Mestre, Britt&Esra, Robbert Ehrens, Jesse Drent, Mans Buurman, Elbert Koelewijn en Jenny Schreven is de line-up werkelijk om van te watertanden.

 Grote namen die op dit evenement verassend bereikbaar zijn. Alles wordt toegankelijk en persoonlijk opgezet. Dus heb je vragen tijdens of na de clinic of wil je gewoon gezellig met je idool kletsen of op de foto? Het kan allemaal! En het ruiterbal is de perfecte afsluiting van de bruisende zaterdag.
Horse&Technology
Horse&Technology

Kennis opdoen over ontwikkelingen in de sector

Met meerdere showringen en een prestatiepaviljoen waar vrijdag 18 mei de FNRS Innovatiebijeenkomst en het VHL symposium ‘The Future of Dressage Judging’ worden georganiseerd ben je helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en kunnen juryleden en instructeurs bovendien licentiepunten verdienen.

Het is zelfs mogelijk om mee te rijden in een clinic van Sönke Rothenberger. Wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Weert is dichterbij dan je denkt

Na de eerste editie van vorig jaar en de tweede editie in de steigers, is Horse&Technologie hard op weg het leukste evenement van Zuid-Nederland te worden. De locatie is Dressuurstal Schreven in het Limburgse Weert. Limburg te ver? Weert is dichterbij dan je denkt! Op nog geen twintig minuten met de trein vanaf Eindhoven en een uurtje rijden met de auto vanaf Utrecht ben je er al.

 Waar vind je dit aanbod van shows en clinics nog meer? En dat voor maar € 17,50 (Early Bird-korting t/m 31 maart). Kortom, een weekendvullend programma dat garant staat voor een goede sfeer, het delen van enorm veel informatie en ervaring. Dat mag je zeker niet missen! Kijk voor meer informatie en tickets op www.horseandtechnology.nl en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via www.facebook.com/horseandtechnologyof @horsetechnology op Instagram.

Reacties