Clinic met Expression op KWPN Stallion Show

Clinic met Expression op KWPN Stallion Show

Expression
Diederik van Silfhout - Expression

De vrijdagavond van de KWPN Stallion Show staat in het teken van spetterende clinics en presentaties. Inmiddels is er al een deel van het programma onthuld en vandaag wordt er weer een onderdeel bekend gemaakt. Onder begeleiding van Alex van Silfhout verzorgt Diederik van Silfhout namelijk een clinic met zijn Grand Prix- én KWPN-goedgekeurde hengst Expression.

Expression

De Vivaldi-zoon heeft als jong paard altijd goed meegelopen in de hengstencompetities, Pavo Cup en het WK in Verden. In alle subtopklassen is de hengst Nederlands kampioen geworden, waarvan het winnende Grand Prix-debuut op het NK in 2018 erg bijzonder was. Inmiddels is Diederik met Expression opgenomen in het A-kader. Vorig jaar boekten zij goede resultaten tijdens de internationale Grand Prix-wedstrijden in Lier, Hagen en Geesteren. Tijdens deze wedstrijden zijn er in alle proeven top 3-klasseringen behaald.

Kleine blessure

Door een kleine blessure is Expression vanaf het NK in mei niet meer uitgebracht. Afgelopen weekend maakte het duo succesvol hun rentree tijdens de subtopwedstrijd in Tolbert. Hier behaalden zij een tweede plek met een score van 72,826%.

Bron: KWPN

Foto: Digishots

Reacties