Cindy Feld: “Ik wil super graag aan de slag en er 1000%...

Cindy Feld: “Ik wil super graag aan de slag en er 1000% voor gaan”

Cindy Feld en haar partner

“Het kan raar lopen in het leven! Ik heb de mazzel dat ik een fantastische gozer heb gevonden die samen met mij het avontuur aan wil gaan”, schrijft Cindy Feld op haar Facebook-pagina. Na een vervelende tijd, heeft ze opnieuw het geluk gevonden en is ze op zoek naar een geschikte locatie om weer een eigen stal op te zetten.

Nieuw avontuur

Ze vertelt: “Ik heb eigenlijk 21 jaar mijn eigen stal gehad, maar in 2018 ben ik zeer onverwachts gescheiden. Toen moest ik mijn spulletjes een soort van achterlaten. Gelukkig heb ik een hele lieve vriendin die mij anderhalf jaar geleden super heeft opgevangen met een aantal paarden. Inmiddels heb ik nu een andere partner die mij door dik en dun steunt en met mij het avontuur aan wil gaan om toch weer een eigen stal op te zetten.”

1000% Inzet

Wat het precies gaat worden weet de amazone nog niet. “Wat ik wel zeker weet is dat ik een op en top wedstrijdamazone ben”, lacht ze. “Dus iets van een wedstrijdstal en daarbij wat pension. Eigenlijk alles wat daarbij hoort en misschien ook een aantal stallen voor paarden die ik in training neem. Er is nu best wel veel vraag naar, maar ik heb nu niet meer boxen tot mijn beschikking, dus helaas moet ik nu vaak ‘nee’ verkopen. Dat vind ik super jammer natuurlijk! Het is al jaren mijn lust en mijn leven en ben al jaren bloedje fanatiek. Ik wil super graag met mijn nieuwe partner aan de slag en er 1000% voor gaan!”

Gemis

“Wat ik het meest heb gemist zijn de kleine dingen./ Dus even snel na het eten een rondje door de stal, zelf afstallen, alles wat er bij komt kijken. Bijvoorbeeld ook even snel een dekentje wisselen. Het zijn de kleine dingen. Ik sta hier werkelijk fantastisch, maar als je eenmaal geroken hebt aan een eigen stal hebben is het heel lastig om dat te missen.”

Hoog in het vaandel

“Ik hecht veel waarde aan een goed management. “Ik wil onbeperkt ruwvoer kunne geven en ik wil alles zo goed mogelijk voor elkaar hebben. Je kunt wel stellen dat ik een bepaalde visie heb”, vertelt Feld lachend. “Dat de paarden het zo prettig mogelijk hebben staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Met een eigen stal heb je daar gewoon meer over te vertellen.”

Extra’s aanbieden

Feld zou haar hobby graag combineren met het bedrijf van haar partner. “Hij heeft een cateringbedrijf, dus er moet sowieso een kantine bij! Mijn partner wil iets van daghappen gaan serveren. Hij geeft ook heel veel workshops, hij is pitmaster en zeker op een zomerse dag geeft hij veel workshops barbecuen. We willen er echt een combinatie van maken en zo kunnen we misschien ook wat extra’s aanbieden aan de pension- les-, of trainingsklanten.”

Genoeg tijd

“Momenteel heb ik vier paarden van mezelf staan en dat vind ik zat. Vooral ook om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Ik wil voor elk paard ruim de tijd hebben en al mijn leerlingen goed begeleiden. Het moet geen fabriekswerk worden, daar pas ik voor. Ik wil tijd hebben voor de mensen, maar ook voor de dieren”, besluit Feld vastberaden.

Tekst: Elaine Duurham

Bron: Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Foto: Privébezit

Reacties