CHIO Aken I Werth wint ook spécial: Vijf tienen voor piaffe

CHIO Aken I Werth wint ook spécial: Vijf tienen voor piaffe

0 1785
Isabell Werth - Bella Rose 2 (Duits kampioenschap alt)

Isabell Werth heeft in Aken na de Grand Prix van donderdag ook de Grand Prix Spécial gewonnen. Ze noteerde met haar Bella Rose 2 een percentage van maar liefst 84.447 procent, met van alle jury’s een tien voor de piaffe.

Duitsland won ook de Nations Cup, voor het Deense team en het Amerikaanse team op de derde plek.

De tweede plek in de spécial was voor Dorothee Schneider en Showtime FRH (v Sandro Hit), voor Charlotte Dujardin en Erlentanz (v Latimer).

Laatste rit

Dujardin reed in Aken de laatste rit met de 12-jarige donkerbruine ruin. De amazone had Erlentanz slechts tijdelijk onder het zadel omdat eigenaar Sonnar Murray Brown vanwege een gebroken been zelf niet kon rijden.

Er kwam in Aken slechts een Nederlandse combinatie aan de start. Adelinde Cornelissen zadelde de Jazz-zoon Zephyr en reed naar een score van 72.532 procent en de 17e plek.

In Aken wordt zondag nog de  CDIO5* kür op muziek verreden.  Voor zaterdag staat nog de CDI4* Grand Prix Freestyle op het programma, zonder Nederlandse deelnemers, en de Intermediaire I Freestyle, met Marlies van Baalen en Go Legend (v Totilas) en Joyce Heuitink met Gaudi Vita (v Apache).

Klik hier voor de complete uitslag.

Bron: Hoefslag

Foto: Digishots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 120)

Reacties