Charlotte Dujardin wint Special in Hartpury

Charlotte Dujardin wint Special in Hartpury

Charlotte Dujardin - Mount St John Freestyle FEI European Championships 2019 © DigiShots

In een nat Hartpury wist Charlotte Dujardin met twee paarden meer dan 80% te scoren in de Grand Prix Special. Ze schrijft “Het was voor mij een kans om Mount St John Freestyle en Gio mee te nemen voor de Grand Prix Special in het bijzijn van twee vijfsterrenjuryleden.”

Tienen

Freestyle scoorde 83% en Pumpkin 81%, terwijl er tijdens de proeven stortbuien naar beneden kwamen. Dujardin vertelt “Ik ben zo trots op beide paarden, die allebei een aantal tienen hebben gescoord. Ze gaan nu echt een stapje verder gaan in de training, gezien de druk eraf is en we meer tijd thuis hebben gehad.”

Quality time

Ze vervolgt “Zoals altijd, dank aan Carl, Ian, Alan en het hele team thuis, mijn sponsors voor al hun aanmoedigende woorden en de eigenaren voor hun steun. Ik ben wanhopig op zoek naar meer wedstrijden, maar waardeer ook het rustige jaar. Hierdoor heb ik de tijd om na te denken en quality time door te brengen met de paarden.”

It was a wet Hartpury yesterday but a chance for me to take Mount St John Freestyle and Gio to do the Grand Prix Special…

Geplaatst door Charlotte Dujardin op Vrijdag 14 augustus 2020

Bron: Facebook Charlotte Dujardin

Foto: Digishots

Reacties