Chantal Regters Quilando verkocht

Chantal Regters Quilando verkocht

Quilando
Chantal Regter - Quilando CSI Exloo 2020 © DigiShots

Chantal Regter haar internationale Grand Prix-paard Quilando (v. Quintender) is verkocht. De combinatie beleefde een zeer succesvolle carrière.

Onlangs veroverde de combinatie nog de tweede plaats in de Grote Prijs op CSI2* Exloo. Daarnaast wonnen ze tijdens Outdoor Wierden, CH de wolden én de Grote Prijs tijdens Indoor Salland.

Ergens op deze wereld

Regter heeft Quilando sinds 2013 onder het zadel gehad. “Quilando heb ik al heel lang”, vertelde ze in juni 2019 aan Hoefslag. “Hij is aan onze stal en aan mij gebonden. Het is een heel enthousiast paard dat altijd voor je wil gaan. Hij heeft een erg druk temperament, en dat is niet iets wat mensen aantrekt.”

“Maar als je hem neemt zoals hij is, dan heb je er een heel fijn leerpaard aan die regelmatig in de prijzen loopt. Diegene loopt hier ergens op de wereld rond, maar ze hebben elkaar nog niet ontmoet”, lachte ze toen.

Verre reis

Het is niet bekend wie plaats gaat nemen in het zadel van Quilando. “Je gaat een verre reis maken naar een mooi land. Ik weet zeker dat je de beste verzorging zal krijgen die er maar kan bestaan”, schrijft ze op Facebook.

 

Bron: Hoefslag / Facebook

Foto: Digishots

Reacties