CPEDI de Peelbergen | Nieuw PR voor Sanne Voets: “Genieten met een...

CPEDI de Peelbergen | Nieuw PR voor Sanne Voets: “Genieten met een grote G”

Sanne voets
Sanne Voets - Demantur Rs2 N.O.P. CDEPI de Peelbergen 2019 © DigiShots

Met een score van 76,789% schreef Sanne Voets een nieuw internationaal persoonlijk record op haar naam. De amazone pakte in het zadel van Demantur RS2 N.O.P. (v.Vivaldi) dan ook de overwinning in Grade IV op CDI de Peelbergen.

Nederlands succesvol

Het was een succesvolle zaterdag voor de Nederlandse para-ruiters bij Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. Naast Voets wisten ook Rixt van der Horst en Frank Hosmar een overwinning mee naar huis te nemen. Van der Horst scoorde 72,451% in Grade III met haar Findsley N.O.P. (v.Belissimo M). Hosmar reed met zijn Alphaville N.O.P. (v.Sandreo) naar 74,127% in Grade V, hij werd met Guetta (v.Sandreo) ook nog eens derde. Ook Demi Vermeulen, Maud de Reu, Annemarieke Roling-Nobel, Nicole den Dulk en Lotte Krijnsen eindigden in de prijzen. Het Nederlandse team, bestaande uit Hosmar, Voets, Van der Horst en Den Dulk, pakte de overwinning in de landenwedstrijd.

Niet te voorzichtig

“Vrijdag reden we een nette proef maar had ik nét niet dat super fijne gevoel van het NK”, licht Voets toe. “Zaterdagochtend heb ik met Emmelie Scholtens overlegd over de aanpak van die dag. Niet te voorzichtig, maar elke meter van de baan benutten om te laten zien wat dit powerhouse in zijn mars heeft. En dat pakte heel goed uit! Wat een geweldig gevoel had ik al, vanaf het moment dat we bij A de ring binnenkwamen. Wat is het toch genieten met een grote G met dit fantastische paard!”

Vandaag staat de afsluitende kür op muziek op het programma.

Bron: Hoefslag/Facebook

Zie ook: Sanne Voets ambassadeur EK Rotterdam: “De organisatie neemt onze discipline serieus”

Reacties