Cathrine Dufour begint voor Helgstrand Dressage

Cathrine Dufour begint voor Helgstrand Dressage

Catherine Dufour
Catherine Dufour - Atterupgaards Cassidy © DigiShots

Helgstrand Dressage maakt via de website bekend dat de Deense Cathrine Dufour (26) voor hun zal gaan rijden. De succesvolle olympische amazone zal het team van 21 ruiters gaan versterken.

‘Het is een eer’

Via de website van Helgstand Dressage meldt Dufour dat ze erg trots is op deze kans. ‘Ik werk al vele jaren nauw samen met Andreas Helgstrand. Ik vind het een eer dat ik met de beste paarden van de wereld mag gaan werken en ik kijk er naar uit om te beginnen.’

‘We zijn blij dat ze ons wil versterken’

‘Cathrine heeft bewezen dat ze in staat is om paarden tot en met Grand Prix niveau te trainen en haar vele successen in de Grand Prix zijn daar het resultaat van. Daarnaast heeft ze een fantastische discipline en manier van werken. Ik weet zeker dat dit de redenen zijn voor haar vele successen op haar nog maar 26-jarige leeftijd. We zijn heel blij dat ze ons team wil gaan versterken.’ verklaart Andreas Helgstrand.

Dufour Dressage

Catherine runt op dit moment haar eigen dressuurstal Dufour Dressage in Denemarken. Met de nieuwe samenwerking met Helgstrand Dressage zullen er enkele paarden van Helgstrand op haar bedrijf ter training komen te staan.

 

Bron: Helgstrand  Dressage

Foto: Digishots

Reacties