Carrièreswitch voor Daniëlle Heijkoops’ Daula II

Carrièreswitch voor Daniëlle Heijkoops’ Daula II

Danielle Heijkoop - Daula II NK Dressuur 2017 © DigiShots

Daniëlle  Heijkoop en Daula II (v. Gribaldi) verschijnen niet meer samen in de ring. Dat maakte de amazone gisteravond op haar Instagram-pagina bekend. De vosmerrie zal haar toekomst vervolgen als leerpaard, maar wie er op haar rug plaatsneemt maakte de amazone niet bekend.

Meerdere successen

Drie jaar geleden kreeg Heijkoop de merrie van Joop van Uytert onder het zadel. “Een echte rooie, hoorde ik op stal. Het doel was voor mij om haar verder op te leiden tot het hoogste niveau. Nou ik kan zeggen dat dat gelukt is, wat een gave merrie!”, laat Heijkoop weten op Instagram. De combinatie behaalde vele successen zoals de nationale titel in het ZZ Zwaar in 2017 en in 2018 Brons in de Lichte Tour! Ook op internationale bodem maakte de combinatie furore, onder andere in het bijzondere Lier ( België) en Uggerhalne ( Denemarken).

Nederlandse bodem

Heijkoop schrijft: “Daula II is klaar voor de klasse Intermediaire II, ze mag verder als leerpaard en mag heerlijk in Nederland blijven. Voor mij een heel bijzonder paard, zoveel samen bereikt en zo verschrikkelijk lief, lange benen, super uitgestrekte draf. Daula II we gaan je missen op stal, maar je krijgt een nieuwe carrière en een mooi leven. Bedankt Joop voor deze kans om dit paard op te mogen leiden en het vertrouwen in mij!

View this post on Instagram

🔥🔥Toppaard Daula II ( v. Gribaldi) samen in eigendom met Joop van Uytert gaat een nieuwe carrière tegemoet🔥 🔥 Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen maar ik kreeg deze talentvolle merrie 3 jaar geleden op stal, een echte rooie hoorde ik in de wandelgangen🙈😂 Ze liep op Z2/zz licht niveau en het doel voor mij was om haar verder op te leiden tot het hoogste niveau. Nou ik kan zeggen dat het zeker goed gelukt is, wat een gave merrie!! Vele successen hebben we behaald, nationale titel in het ZZ Zwaar in 2017 en in 2018 Brons in de lichte tour🔥🔥! Meerdere gave overwinningen internationaal, onder andere in het bijzondere Lier ( België) en een lange reis richting Uggerhalne ( Denemarken) 😎🤩 Ook mochten wij internationaal aan de start komen tijdens de sfeervolle wedstrijd in kerstsfeer 🎄in Mechelen en de allermooiste wedstrijd die er is; Aken😍!! Daula II is klaar voor de klasse Intermediaire 2, nu mag ze verder als leerpaard en mag heerlijk in Nederland blijven🙏🥰 Voor mij een heel bijzonder paard, zoveel samen bereikt en zo verschrikkelijk lief, lange benen, super uitgestrekte draf, Daula II we gaan je missen op stal maar je krijgt een nieuwe carrière en een mooi leven🥰🥰 Bedankt Joop voor deze kans om dit paard op te mogen leiden en het vertrouwen in mij! Bedankt lieve Daula voor alles wat je me gegeven hebt, je bent en blijft bijzonder ❤️🙏❤️ #Hengstenstation van Uytert

A post shared by Danielle Heijkoop (@danielle_heijkoop_) on

Bron: Hoefslag / Instagram

Foto: DigiShots

Reacties