Carrièreswitch voor Cathrine Dufour? *video*

Carrièreswitch voor Cathrine Dufour? *video*

0 2481
Cathrine Dufour
Cathrine Dufour - Atterupgaards Cassidy FEI European Championships 2019 © DigiShots

De Deense dressuur-amazone Cathrine Dufour en springamazone Rasmine Laudrup zitten niet stil nu de wedstrijden niet doorgaan. Dufour en haar partner Laudrup besloten om voor één dag van discipline te ruilen: voor Dufour dus een springparcours en voor Laudrup wat dressuurmatige oefeningen. Of was het voor herhaling vatbaar?

Cathrine Dufour

Dufour zadelde Casillo (v. Casall) op. “We hebben zo veel gelachen. En toen we de video bewerkten hielden we het weer niet. Mijn stijve beweging tijdens de sprong blijft hilarisch. Eenmaal een dressuuramazone, altijd een dressuuramazone denk ik?” schrijft Dufour onder haar video. “Dit was leuk en ik denk dat ik het vaker ga proberen!”

Bekijk haar video hier.

Rasmine Laudrup

Laudrup zadelde ‘koning Cassy’ (Dufour’s Grand Prix-paard Atterupgaards Cassidy),  op. “Wat was het leuk om die moeilijke oefeningen te rijden. Ik heb nog nooit zijgangen gereden in galop en daarnaast reed ik mijn eerste piaffe ooit. Een wereld ging voor me open! En super leuk om je in elkaars sport te verdiepen door de discipline te beoefenen. Dit was zeker niet de laatste keer!” schrijft Laudrup onder haar video.

Bekijk haar video hier.

 

 

Bron: Hoefslag / Instagram

Foto: Digishots

 

Reacties