Duval’s Capri Sonne voor het eerst weer op Nederlandse bodem

Duval’s Capri Sonne voor het eerst weer op Nederlandse bodem

0 2303
Capri Sonne, Rhodium
Capri Sonne(foto: Remco Veurink)

Tijdens CHIO Rotterdam komt Duval’s Capri Sonne Jr. voor het eerst sinds hij werd verkocht weer in actie op Nederlandse bodem. Onder de Britse Laura Tomlinson zal hij proeven in het CDI3* lopen.

Onlangs internationaal debuut

Tomlinson en Capri Sonne Jr. vormen een combinatie sinds april 2015. Ze bracht de zwarte hengst een aantal keer uit in de Lichte Tour, en in januari 2018 maakte de combinatie haar debuut in de Zware Tour. Op een nationale wedstrijd in Addington wonnen Tomlinson en Capri Sonne Jr. hun eerste Inter II-wedstrijd met 71,93%.

Op de Aachen Dressage Days eind mei maakten Tomlinson en Capri Sonne Jr. hun internationale debuut. Daar eindigden ze telkens in de middenmoot.

Geen Dujardin en Hester

Er komen heel wat grote namen af op het CHIO Rotterdam. Onder meer de Duitse Jessica von Bredow-Werndl, de Zweed Patrik Kittel en de Amerikaan Stephen Peeters brengen een of twee paarden mee.

Charlotte Dujardin en Carl Hester waren ook aangekondigd, maar hun namen staan niet op de lijst met inschrijvingen.

Voor Nederland starten Edward Gal (met GLOCK’s Zonik), Hans Peter Minderhoud (met GLOCK’s Dream Boy en Zanardi), Emmelie Scholtens (met Apache en Desperado), Madeleine Witte-Vrees (met Cennin), Adelinde Cornelissen (Aqiedo), Danielle Heijkoop (Badari), Patrick van der Meer (Zippo) en Diederik van Silfhout (Expression).

Bekijk hier alle inschrijvingen

Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: Remco Veurink

Gerelateerde bedrijven

Topresultaten

M4Horses

Omschrijving

M4horses is de webshop waar je veel producten vindt die veelal gebruikt worden door proffesionals. Een groeiende verzameling van doelgerichte producten die op de wensen van de ruiters en paarden zijn afgestemd. Daarmee geeft dit bezoek een shot aan producten en bijbehorende informatie, die nodig zijn om het beste uit u en uw paard te halen!

M4Horses

T: 06-51863299

E: info@m4horses.com

W: www.m4horses.com

Trefwoorden:

Bekijk bedrijfsprofiel

Naamsvermeldingen

Reacties