Camarillo Oko geplaatst voor finale Dutch Masters Innovation

Camarillo Oko geplaatst voor finale Dutch Masters Innovation

Camarillo Oko
Camarillo Oko

Camarillo is met name bekend van het digitaal jureringsprogramma binnen de dressuursport. Dit bedrijf heeft zich nu met een nieuw product geplaatst voor de finale van de Dutch Masters Innovation Award.

Camarillo Oko

Dat nieuwe product, de Camarillo Oko, creëert analyses en sportdata. We kennen dit al van andere sporten zoals bijvoorbeeld het schaatsen, het wielrennen en de formule 1 sport. Ditzelfde idee is nu ontwikkeld voor de springsport.

Met behulp van beelddata en kunstmatige intelligentie meet Camarillo Oko per sprong de ruimte boven de sprong van voor- en achterbenen, snelheid, positie, vorm van de parabool, aanraken van de balk en de doorgangstijd. Deze gegevens brengt hij samen in een livebeeld.

Voordelen

Door middel van deze gegevens zijn verschillen tussen combinaties in beeld te brengen, kun je live analyses en nabeschouwingen maken en kan er door ruiters gerichter getraind worden.

De finale van de Dutch Masters Innovation vindt plaats op vrijdag 15 maart tijdens Indoor Brabant in ‘s Hertogenbosch op de Dutch Masters Innovation Seminar. Aanmelden voor deze seminar kan via https://dutchmastersinnovation.com/.

 

Bron: Persbericht

Foto: Persbericht

Reacties