Bryan Balsiger wint Wereldbekerwedstrijd springen in Oslo

Bryan Balsiger wint Wereldbekerwedstrijd springen in Oslo

0 113
Springen
Springen

Bryan Balsiger won na een spannende barrage de Wereldbeker wedstrijd in Oslo. Met zijn Clouzot de Lassus (V. Ugano Sitte) was hij nipt sneller dan de Portugese Luciana Diniz met Vertigo Du Desert (V. Mylord Carthago).

Vroege voorsprong

De Zwitse Balsinger nam in de barrage al vroeg voorsprong met zijn schimmel en eindigde in exact 40 seconden. Diniz kwam er met haar schimmel het dichtste bij in 40.40 seconden. De Noor Geir Gulliksen en VDL Groep Quattro (v. Quaprice bois Margot) gaan met de bronzen medaille naar huis in 40.99.

Overige plaatsingen

De Fransman Olivier Robert en Tempo de Paban (v. Jarnac) eindigden op plaats vier. Emma Augier de Moussac uit Tsjechië was met J.C.S. Chacco DIa (v. Diarado) de laatste foutloze combinatie in de barrage en eindigen zo op de vijfde plaats.

Peter Fredricson was met H&M All in (v. Kashmir van Schuttershof) sneller met 38.47 seconden maar liet een balk vallen en eindigt zo op de zesde plaats. Zevende werd de Braziliaan Marlon Módolo Zanotelli met Diesel GP du Bois Madame (v. Cassius). Kevin Staut uit Frankrijk en Viking d’La Rousserie (v. Quaprice Bois Margot) staan op plaats acht, op negen vinden we de Brit James WIlson en Imagine de Muze (v. Nabab de Reve) terug. De Zwitser Steve Guerdat en KWPN-gefokte Alamo (v. Ukato) sluiten de top tien af.

Bron: Equnews

Foto: Remco Veurink

Reacties