Bronzen prijzen voor winnaars van het Gouden Ei in Nijkerk

Bronzen prijzen voor winnaars van het Gouden Ei in Nijkerk

0 1276
Joyce Heuitink - Gaudi Vita
Joyce Heuitink - Gaudi Vita KWPN Kampioenschappen 2017 © DigiShots

Een keer per jaar komen liefhebbers van de paardensport naar het evenement het Gouden Ei. Dit jaar kon het niet doorgaan in Barneveld, maar de organisatie heeft een mooie nieuwe locatie gevonden in Nijkerk. Buiten de normale prijzen per rubriek worden er hier ook dagprijzen verdeeld. Jessica Mazee, Rianne van Dulst-de Lange, Anouk Schothorst en Joyce Heuitink namen de prijzen met originele namen mee naar huis. 

Bronzen Hen

Zo werd de Bronzen Hen, een prijs voor de beste combinatie in de B, L en M1 gewonnen door Jessica Mazee met Faronyko (v. Johnson). “Ik ben zo blij met dit paard onder mijn kont! En natuurlijk met de hulp van alle lieve mensen vandaag! Zonder jullie lukt het niet!!” Aldus de amazone.

Bronzen Haan

In de categorie M2, Z en ZZ-Licht werd er gestreden voor de Bronzen Haan. Rianne van Dulst-de Lange reed in Nijkerk als enige de Lichte Tour kür. Zij reed Fontainebleau (v. San Remo) naar een score van 64,94% en mocht de prijs in ontvangst nemen.

Bronzen Duif

De Bronzen Duif was voor Anouk Schothorst met Oosting Eyecatcher (v. Heitrak’s Marvin). Zij was de beste bij de pony’s in de Z1 en Z2. De jonge amazone won beide proeven: “De eerste proef heb ik gewonnen met bijna 67%. Toen de tweede proef. Deze won ik ook met bijna 66%. In allebei had ik nog heel veel verbeterpunten, maar al met al ben ik super trots op Eyecatcher.”

Bronzen Fazant

Overall winnaar van de Subtop combinaties was Joyce Heuitink met Gaudi Vita (v. Apache). Ook zij wist allebei haar proeven te winnen met scores van 75,07% en 73,75%. Heuitink keerde huiswaarts met de Bronzen Fazant op zak. “Ik ben super trots op Gaudi Vita, we vierden dit natuurlijk met een lekker snel galopje.”

Klik hier voor de uitslag

Foto: DigiShots

Bron: Facebook / Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Tekst: Elaine Duurham

 

Reacties