Britt Dekker en Gerard Joling verzorgen show op Jumping Amsterdam

Britt Dekker en Gerard Joling verzorgen show op Jumping Amsterdam

Britt Dekker - Eve Jumping Amsterdam
Britt Dekker - Eve Jumping Amsterdam 2018 © DigiShots

Gerard Joling en Britt Dekker verzorgen samen op vrijdagavond 25 januari een muzikale show. Dit doen zij tijdens de Telegraafavond van Jumping Amsterdam. Deze avond staan er naast de show ook twee internationale springrubrieken en een afterparty op het programma.

Britt Dekker en Gerard Joling

Britt Dekker heeft een speciale band met Jumping Amsterdam: “Ik woon in Amsterdam en ik kom er al sinds ik jong ben. Dan spaarde ik echt weken om mijn kaartje te kunnen betalen.” Over de show met Gerard Joling laat ze nog weinig los: “Nou, Gerard heeft wilde plannen en kent niet zoveel angst. Hij is echt stoer, dus ik hou mijn hart vast. Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, we gaan in ieder geval samen rijden!” Ook Gerard Joling is een trouwe bezoeker van Jumping Amsterdam. In 2010 gaf hij een optreden samen met Edward Gal. “Ik word altijd uitgenodigd door gastheer en bestuurslid Wim Bohnnen. Ik ben een enorme liefhebber van Jumping Amsterdam, en paardrijden vind ik heerlijk, dus ik kijk uit naar mijn optreden met Britt!”

Wereldbeker

Het programma van Jumping Amsterdam begin inmiddels vorm aan te nemen. Na 10 jaar is de FEI Jumping World Cup terug in de RAI Amsterdam. De beste springruiters van de wereld komen strijden om de wereldbekerpunten in de twaalfde etappe van de ‘Western European League’. Vijf ruiters uit de top tien van de wereldranglijst komen in Amsterdam aan start. Ook Marc Houtzager, winnaar van de Grand Prix van Amsterdam vorig jaar, staat op de deelnemerslijst. De Wereldbeker wordt verreden op zondagmiddag, daardoor wordt de Grote Prijs van Amsterdam in het programma verhuisd naar zaterdagavond.

Bron: Persbericht

Reacties