Bordeaux naar Akane Kuroki

Bordeaux naar Akane Kuroki

Isabel Freese - Bordeaux (kuroki)
Isabel Freese - Bordeaux KWPN Hengstenkeuring 2018 © DigiShots

Joop van Uytert en Paul Schockemöhle hebben hun hengst Bordeaux (v.United) verleasd. De Japanse amazone Akane Kuroki gaat hem rijden. Bordeaux werd de afgelopen twee jaar door Isabell Freese uitgebracht in de Grand Prix.

Bordeaux

De talentvolle Bordeaux werd twaalf jaar geleden geboren bij Lisman Stables in Drunen. Hij werd als driejarige kampioen op de hengstenkeuring en daarna met 82 punten ingeschreven in het stamboek. Daarna werd hij ook bij verschillende Duitse stamboeken goedgekeurd. Als zesjarige won Bordeaux onder Eva Møller de KWPN Hengstencompetitie in de Klasse Z. De combinatie werd dat jaar ook vierde op het WK voor Jonge Dressuurpaarden. Na Møller nam Freese de teugels van Bordeaux over, zij werden in mei derde in de Grand Prix kür in Hamburg met bijna 72%.

Akane Kuroki

Akane Kuroki is een leerlinge van Academy Bartels, ze boekte haar grootste successen met Imke Bartels’ voormalige paard Toots. Met dit paard nam ze deel aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, daarna won ze teamgoud op de Asian Games in Jakarta. Vandaag maakte ze bekend dat Bordeaux haar nieuwe troef is.

『ご報告』I have acquired a new partner,Bordeaux🐴🥰🤩I would like to say big thank you to the owners Paul Schockemöhle and @…

Geplaatst door Akane Kuroki op Vrijdag 21 december 2018

Bron: Facebook/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties