Blom Cup 2020 in Valkenswaard

Blom Cup 2020 in Valkenswaard

Rob Heijligers - Katokyboy HDH KWPN Kampioenschappen 2019 © DigiShots

De Blom Cup vindt in 2020 plaats op het Tops International Arena in Valkenswaard.  Eerder werden de data van het kampioenschap voor jonge springpaarden al gepubliceerd. Deze zullen op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus worden verreden.

Tops International Arena

Het KWPN laat op haar website weten: “Het KWPN is zeer verheugd om de jonge springpaarden het schitterende podium te bieden van de Tops International Arena. Hier wordt onder meer de prestigieuze Longines Global Champions Tour wordt verreden. Met deze locatie kunnen ze de deelnemers uitmuntende faciliteiten bieden op een locatie met internationale allure.”

WK

De Blom Cup is tevens de selectie voor het WK Jonge Springpaarden dat van  16 tot en met 20 september in Lanaken wordt verreden.

Eisen

De wedstrijden bestaan uit een halve finale en een finalewedstrijd. De merries, ruinen en hengsten die in 2020 willen deelnemen aan deze kampioenschappen moeten aan verschillende eisen voldoen. Ze moeten bijvoorbeeld de leeftijd hebben van vier, vijf, zes of zeven jaar. Ook moeten ze geregistreerd staan in het veulenboek, het register A, het register B of het stamboek van het KWPN of NRPS grote maat. Bij het NRPS geregistreerde paarden moeten vanaf de geboorte bij dit stamboek geregistreerd zijn.

De inschrijving gaat op maandag 6 juli van start!

Bron: KWPN

Foto: DigiShots

Reacties