Werken met paarden? De bereden politie zoekt paardenverzorger(s)

Werken met paarden? De bereden politie zoekt paardenverzorger(s)

0 16571
bereden politie paardenerzorger
Politie Bixiedag 2017 © DigiShots

Een baan in de paarden, maar dan net iets anders? De bereden politie zoekt paardenverzorger(s) voor de Nationale Politie Afdeling Beredenen. Op de stal in Rotterdam staan circa 34 paarden en er wordt gezocht naar verzorgers voor zowel 16 als 28 uur per week.

Politiepaarden

De paarden bij de bereden politie worden ingezet voor surveillance, bij acties van de ME en officiële gelegenheden zoals Prinsjesdag. Politieruiters ondersteunen bij voetbalwedstrijden, demonstraties en andere grote, openbare evenementen. Politiepaarden zijn geselecteerd en getraind op hun reactie op lawaai, in het verkeer en andere bijzondere omstandigheden.

Paardenverzorger bij de bereden politie

De taken voor de nieuwe paardenverzorger bij de politie zijn onder andere:
Het voeren van de paarden, uitmesten, opstrooien en drollen wippen. Daarnaast moet je de paarden verplaatsen naar de paddocks, weide en/of trainingsmolen. In overleg train je de paarden (door middel van rijden of longeren). Tevens hoort wassen, scheren en toiletteren tot het takenpakket. Ook vegen, schoonmaken (en al het andere wat een paardenliefhebber eigenlijk dagelijks doet) is iets waar je jezelf (betaald) mee bezighoudt.

Nieuwsgierig geworden naar de voorwaarden en volledige vacature? Klik hier.

 

Reacties