Daniel Bachmann Andersen testruiter Deens Kampioenschap: “Ik kijk er heel erg naar...

Daniel Bachmann Andersen testruiter Deens Kampioenschap: “Ik kijk er heel erg naar uit”

Daniel Bachmann Andersen - Blue Hors Zack FEI European Championships 2019 © DigiShots

Daniel Bachmann Andersen zal op de het Deense Kampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden gastruiter zijn. Dit kampioenschap vindt plaats van 5 tot 8 maart in Herning.

Toelichten

Bachmann Andersen werkt bij Blue Hors, hij staat momenteel met Blue Hors Zack op een zesde plek op de wereldranglijst. De afgelopen jaren heeft hij meerdere paarden opgeleid tot en met de Grand Prix. In Herning zal hij de 24 beste dressuurpaarden van Denemarken testen. “Ik kijk er heel erg naar uit”, lichte ruiter toe. “Ik ga proberen uit te leggen over de opleiding van jonge paarden en de verschillende fasen die ze doorlopen. Daarbij wil ik toelichten waarom sommige paarden wat meer tijd nodig hebben dan anderen, en dit niet altijd negatief is voor de verdere ontwikkeling.”

Trots

DWB manager Casper Cassøe Krüth is blij dat Bachmann Andersen heeft toegezegd als testruiter. “Daniel is momenteel Denemarkens hoogst geplaatste internationale ruiter. We zijn uiteraard trots dat we iemand met zoveel ervaring en succes mogen verwelkomen, daarbij zijn we er zeker van dat Daniel zowel de paarden als het publiek een goede ervaring mee zal geven.”

Bron: Horse2Rider

Reacties