Atorka Ruitersport steunt dieren in Australië met t-shirt actie

Atorka Ruitersport steunt dieren in Australië met t-shirt actie

0 638
Het shirt Icelandic horse riders for Australia

Atorka Ruitersport in Linschoten heeft een shirt ontworpen voor het goede doel. Van de opbrengst van het shirt ‘Icelandic horse riders for Australia’ gaat het grootste gedeelte naar de dieren die in Australië getroffen zijn door de bosbranden.

Bosbranden

Begin januari ontstond er bij Atorka Ruitersport, een webwinkel met passie voor IJslandse paarden, het idee om mens en dier in Australië te steunen. Het land wordt momenteel geteisterd door enorme bosbranden, maar ook door heftige regenval en overstromingen. De milieuproblemen zijn groot en er is veel hulp en geld nodig. Atorka Ruitersport vroeg hun netwerk om hulp en na enige dagen was het idee rond, het maken van een t-shirt waarvan een groot deel van de opbrengst naar Australië gaat.

Gippsland Horse and Stock Safe – Bushfire Assistance

Yvonne Klaassens ontwierp een tekening voor het shirt en Renska Younger Bunte hielp Atorka met het zoeken naar een organisatie. Zij woont in Australië en droeg Gippsland Horse and Stock Safe – Bushfire Assistance aan. Dit is een kleine organisatie die zich vooral inzet voor de dieren in Australië. De opbrengst van de shirts gaat naar deze organisatie.

Shirts

De shirts zijn inmiddels klaar en te bestellen via de website van Atorka, in de maten 140 tot XXXXL. Een shirt kost €19,95 en daarvan gaat minstens €10 naar Australië.

Bron: Hoefslag

Reacties