Anonieme Held: Foxy Lady van Almeersch Hippisch Centrum

Anonieme Held: Foxy Lady van Almeersch Hippisch Centrum

0 1564
Foxy Lady
Anonieme Held: Foxy Lady

Nomineer jouw anonieme held door een e-mail met beschrijving en foto’s te sturen naar: hoefslag@mediaprimair.nl


Naam: Foxy Lady (stamboeknaam Wendy)
Ras: KWPN, geboren in 1980
Manege: Almeersch Hippisch Centrum in Almere
Genomineerd door: Tessa Advocaat
Waarom Foxy Lady?

Foxy is de held van iedere beginnende ruiter op de manege geweest !

Foxy Lady stond op manege Almeersch Hippisch Centrum die eerst manege Lies Beuker heette. Iedereen die daar gereden heeft of rijdt die kent haar wel ! Foxy Lady was het aller populairste paard op de manege. Ze was best hoog, rond de 1.65, 1.70 gok ik.

Foxy Lady

Toen ze nog jong was heeft ze Z dressuur gelopen maar toen ze wat ouder werd is ze alleen nog maar beginners lessen gaan lopen en op het allerlaatste alleen nog de zogenaamde guppenclub lesjes.
Ze is geboren op 26 juli 1980 en afgelopen jaar hebben wij op 35-jarige leeftijd afscheid van haar moeten nemen. Ze is heel wat jaartjes meegegaan. Ik durf wel te zeggen dat ik voor iedereen van de manege spreek dat ze een enorm gemis is.  Foxy was de held van iedere beginnende ruiter op de manege!

 


Weet je het nog? Je eerste lessen. Meestal op een manege. Wat was jouw favoriete manegepaard? Top braaf voor de beginnertjes. Genoeg pit als je wat verder was. Die manegepaarden zijn Goud waard.  Maar we zien ze nooit terug in de uitslagen op websites en in Hoefslag. Het zijn anonieme helden. Daar gaat Hoefslag wat aan doen. We roepen iedereen op zijn favoriete manegepaard of -pony te nomineren (stuur foto’s en een omschrijving naar hoefslag@mediaprimair.nl)  We houden je op de hoogte van de nominaties op www.dehoefslag.nl En de meest bijzondere, mooie en aansprekende nominaties, plaatsen we in Hoefslag Magazine.

Eerder genomineerde Anonieme Helden:

Anonieme Held: Amigo

 

Anonieme held: Luxor van De Woelige Stal

 

Anonieme Held: Kuifje van Manege Rijnenburg

Anonieme helden: nomineer ze nu

 

Reacties