Anne Meulendijks GP-troef Edison verkocht naar buitenland

Anne Meulendijks GP-troef Edison verkocht naar buitenland

0 3115
Anne Meulendijks - Edison CDI Dressuur 2019 © DigiShots

In november noteerde Anne Meulendijks nog ruim 71% in de Grand Prix in Uden met Edison, nu is de Johnson-zoon verkocht naar het buitenland.

Grote vriendelijke reus

Edison werd als driejarige aangeschaft door Dick en Linda van Woudenberg. Drie jaar geleden stapte Dirk Fiechter er bij in. Jeanine Fiechter heeft altijd de training voor haar rekening genomen. Aangezien haar passie het opleiden is en niet het uitbrengen op wedstrijden, werd er een combinatie gemaakt met Anne Meulendijks. Aan deze samenwerking is nu een einde gekomen met de verkoop naar het buitenland.

Uniek paard

Linda van Woudenberg reageert:  “Wat zullen we hem gaan missen met zijn allen, want wat is het een uniek paard. Hij kwam als puppy bij ons en wij hebben hem toen in training bij Stal Fiechter gezet. Dirk Fiechter werd uiteindelijk mede-eigenaar, drie jaar geleden. Jeanine ging hem trainen, tot de dag van vandaag, en wat deed hij altijd zijn best. Jeanine kan geweldig een paard opleiden. Alle lof naar deze stal. Voor Anne was Edison haar tweede paard, wat we ook begrijpen, maar wij zien hem liever als eerste paard. Hij hoefde niet verkocht te worden, maar Jeanine heeft gekeken naar wat het beste is voor Edison. Hoewel we hem liever in Nederland hadden gehouden wil ik de nieuwe amazone van Edison heel veel succes wensen met hun nieuwe fantastische topper! Heel veel geluk en plezier en dat ze maar heel veel shinen in de ring.”

Bron: De Hoefslag

 

 

 

 

 

 

 

Reacties