Anna Zibrandtsen en Arlando naar 70,467% tijdens rentree

Anna Zibrandtsen en Arlando naar 70,467% tijdens rentree

0 281
Anna Zibrandtsen - Arlando
Anna Zibrandtsen - Arlando CHIO Aachen 2018 © DigiShots

Na twee jaar bracht de Deense Anna Zibrandtsen de hengst Arlando (v. Paddox) weer aan de start. Ze reden op de nationale wedstrijd in Vilhelmsborg. Een score van 70,467% was het resultaat.

Lymfklierontsteking

De laatste wedstrijd was in 2018 in Aken. Na de Grand Prix liep de hengst een kleine blessure op. De combinatie kon niet mee naar de Wereldruiterspelen in 2018 omdat de hengst aan een lymfklierontsteking leed.

On fire

Zibrandtsen schrijft “Ik ben blij om weer op wedstrijd te gaan. Arne was on fire en iets te enthousiast vandaag. Ik ben dankbaar voor elke rit met hem.”

Nieuwe combinatie

Andreas Helgstrand kwam voor het eerst aan de start met Blue Hors Zepter (v. Blue Hors Zack). De vos werd eerder uitgebracht door de voormalig stalruiter van Blue Hors; Daniel Bachmann Andersen. Helgstrand schreef de overwinning op zijn naam met 76.667%. Op Facebook schrijft Helgstrand “Het is vrij nieuwe samenwerking, maar het is een geweldig paard.  Ons debuut in de Grand Prix ging buiten verwachting. We hebben reden naar 76,667. Onderweg sloop er een klein foutje in, die we samen moeten voorkomen voor de volgende wedstrijd.”

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Instagram Anna Zibrandtsen

Foto: Digishots

 

Reacties