Angelie von Essen neemt afscheid van Luikan Q: “Je zit voor altijd...

Angelie von Essen neemt afscheid van Luikan Q: “Je zit voor altijd in mijn hart.”

0 435
Angelie von Essen
Foto: Remco Veurink

Angelie von Essen neemt afscheid van haar tienjarige Luikan Q. De AES-ruin gaat zijn springcarrière voortzetten onder een nieuwe ruiter.

Nations Cup

Von Essen en Luikan Q hebben tijdens hun periode samen maar liefst tien Nations Cup-wedstrijden en drie overwinningen op hun naam geschreven. De combinatie kwam tevens aan start voor het Zweedse tea in Dublin, Aken, Rome, Hickstead en Rome.

Speciaal

“Ik ben zo dankbaar en trots dat ik een klein deel mocht uitmaken van jouw reis,” zegt Von Essen in een emotioneel bericht. “De eerste keer dat ik je zag wist ik al dat je speciaal bent en keer op keer bewees je mij dat ik gelijk had.”

Dromen waargemaakt

De amazone bedankt Dave Quigley, David Murray voor hun vertrouwen en geloof in de Von Essen en Luikan Q als combinatie. “Ook bedankt ik Ellie Pooley voor de zorg die ze onze superster gegeven heeft en het Zweedse team dat ze ons de kans hebben gegeven.”
Het grootste ‘bedankt’ is bewaard Von Essen echter voor Luikan zelf: “Je hebt dromen waargemaakt. Ik wens je alle geluk bij je nieuwe thuis. Je zit voor altijd in mijn hart.”

Luikan Q💞I’m so grateful and proud to have been a small part of your journey! First time I saw you I knew you were…

Geplaatst door Angelie Von Essen op Maandag 7 oktober 2019

 

Bron: Facebook

Foto: Remco Veurink

Reacties