Andreas Helgstrand voor tweede keer genomineerd voor ondernemer van het jaar

Andreas Helgstrand voor tweede keer genomineerd voor ondernemer van het jaar

0 288
Andreas Helgstrand
Andreas Helgstrand - Ferrari Old FEI World Championship Young Dressage Horses 2018 © DigiShots

Andreas Helgstrand, de man achter het grote en succesvolle Helgstrand Dressage, is genomineerd voor de prijs ‘ondernemer van het jaar’ in Denemarken.

’s werelds grootste verkoop- en trainingscentum

Al vanaf de dag dat Helgstrand Dressage is opgericht, 10 jaar geleden nu, heeft Andreas Helgstrand grootse plannen met het bedrijf. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste en meest innovatieve bedrijven in de paardenbranche. Andreas heeft veel durven investeren in het bedrijf, waardoor het nu een van ’s werelds grootste verkoop-en trainingscentrum van vele talentvolle en jonge dressuurpaarden is geworden.

Andreas staat tot vandaag de dag nog achter alle beslissingen die hij maakte voor het bedrijf, en vormt tot daarom nog steeds het kloppende hart van Helgstrand Dressage. Met een verleden als succesvolle internationale dressuurruiter trekt hij veel nieuwe en jonge talenten naar Helgstrand Dressage, in Aalborg, Denemarken.

Tweede keer genomineerd

‘Ik ben ongelooflijk trots dat ik voor de tweede keer genomineerd ben voor deze prijs. Eén van de meest groeiende bedrijven in Denemarken zijn is een grote erkenning. Ik vind het super als ik anderen kan inspireren, maar het succes van Helgstrand Dressage was nooit zo groot geworden zonder alle gepassioneerde en talentvolle mensen die mij hebben geholpen. Zonder hun kennis en vaardigheden waren we nooit zover gekomen,’ zo schreef hij op de website van Helgstrand,

De winnaar wordt 8 november bekent gemaakt.

 

Bron: helgstranddressage

Foto:

Reacties