Alice Naber-Lozeman wint eventingwedstrijd Maarsbergen

Alice Naber-Lozeman wint eventingwedstrijd Maarsbergen

Alice Naber-Lozeman heeft In Maarsbergen de CIC2*-eventingwedstrijd op haar naam geschreven met ACSI Zamzam. Tijdens de internationale wedstrijden werden vier verschillende rubrieken verreden. Voor de Nederlandse combinaties telde de wedstrijd ook mee voor de Schaap en Citroen Eventing Cup.

Na een nette dressuurproef, foutloos springparcours en een foutloze cross binnen de tijd was de overwinning voor Naber-Lozeman en de vos ACSI Zamzam, die ook al wedstrijden heeft gelopen op driester niveau, een feit.

Ook Patrick Verbakel reed met zijn Coconut Girl een sterke wedstrijd. Vanwege enkele punten minder in de dressuur eindigde hij op de tweede plaats.

CCI2*

In de CCI2* leek Alice Naber-Lozeman ook op de winst af te stevenen. Na de dressuur en cross ging ze met ACSI Harry Belafonte aan de leiding, maar door twee fouten in het afsluitende springen zakte ze naar de vierde plaats. De winst ging naar het Duitse talent Christoph Wahler met Carjatan S.

CIC1*

Elaine Pen was de beste Nederlandse in de CIC1*. Met Double Perfect werd ze vierde.
In de CCI1* was Willemina van der Goes met Ekino de beste Nederlandse op plek vijf. De Duitse routinier Dirk Schrade won de wedstrijd.

Ponyruiters

Ook de ponyruiters verschenen aan de start in Maarsbergen. Bondscoach Mans Buurmans moet later deze week een beslissing nemen over het team waarmee hij afreist naar het Europees kampioenschap en hij bekeek de wedstrijd dan ook met extra belangstelling.

Voor Nederland reed Britt van Rijsewijk haar Orchid´s Tigersun naar een knappe derde plaats. Kristy Snepvangers werd met Chanel vijfde, Okke Peemen met Hip Hop zesde. De zege ging naar de Belg Baptist Petillion met Hadgar.

Bron: KNHS

Foto: DigiShots

Alle uitslagen en meer over de Maarsbergen Horse Trialsvind je hier.

Vergelijkbare artikelen

Reacties