Zadeldief slaat opnieuw toe, nu in Eersel

Zadeldief slaat opnieuw toe, nu in Eersel

0 3066
zadel balans zadeldief

Opnieuw slaat er een zadeldief toe, ditmaal is PCK Eersel het slachtoffer. ‘Wat voel je je aangetast tot diep van binnen in je gevoel van veiligheid,’ schrijft Peter van de Ven.

Alarm

Op woensdagavond 23:32 ging het alarm af op PCK Eersel. Tot grote verbazing van Peter van de Ven, die ook geraakt is door de coronacrisis, lag heel de zadelkamerdeur eruit. De manege-eigenaar belde de politie die snel ter plekke was.

Niet veel gestolen, maar zadeldief ontsnapt

Hoewel Van de Ven naar de zadelkamer was gerend, was de zadeldief al gevlucht. Wel liet degene een spoor achter naar welke richting ze gevlucht zijn.

‘Uiteindelijk is er niet eens veel weg. De meeste pensionklanten nemen, na alle inbraken in de regio, hun zadel mee naar huis. We hebben onlangs nog extra goede veiligheidssloten laten aanbrengen op een aantal deuren, maar híer is niks tegen opgewassen,’ schrijft Van de Ven op Facebook. ‘Wat voel je je aangetast tot diep van binnen in je gevoel van veiligheid.’

Kantine open

De kantine ging voor het eerst sinds ruim een maand open, echter niet voor een gezellig drankje. ‘Maar om aangifte te doen… Kijken of camerabeelden wat opleveren. De politie verliet het pand om 2 uur ’s nachts. Ook PCK sluit aan in het, ondertussen lange, rijtje van inbraken.’

Nou dat weer…. Woensdagavond…… Vanwege de hele Coronatoestand hoef ik voor de zoveelste keer op woensdagavond…

Geplaatst door Peter Vd Ven op Donderdag 23 april 2020

Bron: Facebook

Foto: Remco Veurink

Reacties