Win vrijkaarten voor CHIO!

Win vrijkaarten voor CHIO!

Ter gelegenheid van het briljanten jubileum van het CHIO Rotterdam zijn op zaterdag 15 juni 65 hoefijzers verstopt op bekende en aan het CHIO gerelateerde plekken in de stad. Elk van de hoefijzers geeft op die zaterdag recht op twee vrijkaarten voor  een dag naar keuze tijdens het 65ste CHIO Rotterdam van 19 t/m 23 juni a.s.

Vanaf 9.00 uur ’s ochtends worden  via de twitteraccounts van Rotterdam Sportstad (@sportstad) en van het CHIO (@chiorotterdam) tweets en berichten op de Facebook pagina van het CHIO Rotterdam geplaatst met hints die verwijzen naar de plekken waar de hoefijzers liggen. Aan elk hoefijzer zit een kaartje waarop staat wat de vinder moet doen om zijn/haar vrijkaarten te krijgen. Aankomende zaterdag kun je ook twee tips vinden op de facebookpagina van Hoefslag!

“Bij een bijzonder jubileum hoort een bijzondere actie,” zegt Jan de Mooij, bestuurslid commerciële zaken. “Ik ben benieuwd of alle hoefijzers gevonden worden, iedereen die op zoek gaat komt in elk geval op leuke, typisch Rotterdamse locaties!”

Foto: Remco Veurink

 

 

Reacties