Win een paardensieraad van Names4ever!

Win een paardensieraad van Names4ever!

0 331

Wij mogen deze week drie paardensieraden weggeven van Names4ever! Deze kun je helemaal personaliseren door de naam of eerste letter van jou of je paard erin te laten graveren. Het mooie aan paardensieraad is en dat het voor iedere persoon een andere betekenis heeft.

Het kan laten zien dat je paardrijdt, dat je trots bent op de band met je paard, of dat je paarden gewoon leuke dieren vindt. Ook kunnen deze sieraden een aantal herinneringen bij je oproepen. Bijvoorbeeld een herinnering aan een dierbare overleden paard of een herinnering aan een prestatie die je met je paard hebt bereikt.

Paardensieraden2Een paardensieraad heeft dus voor iedereen een andere betekenis, maar het laat altijd zien dat je een bepaalde connectie met paarden hebt. Het is daarom een leuk en origineel cadeau voor iedere paardenliefhebber!

Paardensieraden van Names4ever

Names4ever is de specialist in het personaliseren van sieraden. In de paardensieraden van Names4ever kun je dan ook een naam of letter graveren zodat het echt een persoonlijk en uniek pronkstuk wordt. Names4ever verkoopt diverse sieraden voor paardenliefhebbers. Zo hebben ze gouden en zilveren hangers in de vorm van paarden, maar ook hangers met paardrijdlaarzen, een paardrijd cap of een hart met een hoefijzer erin.

En dat is nog niet alles. Je kunt bij Names4ever bijvoorbeeld ook de naam van je paard in een ring laten graveren en je kunt zelfs een foto van (jou en) je paard in een fotosieraad laten graveren! Names4ever is dus de webshop voor jouw paardensieraden!

Paardensieraden4

Hoe kun je een paardensieraad winnen?

Wil jij kans maken op een gratis paardensieraad? Dat kan! Hoe?

Veel succes!

 

Reacties