Wil je naar de Olympische Spelen in Rio?

Wil je naar de Olympische Spelen in Rio?

0 151

De Nederlandse dressuur-, spring- en eventingruiters hebben zich al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Wil je er bij zijn van 5 tot en met 21 augustus 2016? De verkoop van arrangementen is nu van start gegaan. Door de verwachte grote belangstelling van supporters en sportliefhebbers uit alle delen van de wereld zijn hotels, maar ook transportmiddelen nu al schaars. ATP Event Experts biedt complete arrangementen, bestaande uit retourvlucht, accommodatie, gegarandeerde entreekaarten en lokale transfers. In het Zuid-Amerikaanse land zijn complete arrangementen de beste garantie voor een geslaagd bezoek aan het sportevenement.

ATP Event Experts is al ruim vijf jaar geleden, met ondersteuning van haar lokale organisatie, van start gegaan met de voorbereidingen voor Rio2016. Zo kon voor de Nederlandse markt tijdig een uitgebalanceerd aanbod van accommodatie, entreekaarten en transportmiddelen worden veilig gesteld.

Op de speciale Rio2016 website zijn alle details te vinden over het aanbod van olympische arrangementen. Verder worden bezoekers uitvoerig geïnformeerd, zowel over de wereldstad Rio de Janeiro als over alles wat nodig is voor het goed voorbereiden en plannen van een bezoek aan de Olympische Spelen. De informatie wordt continu up-to-date gehouden.

ATP Event Experts heeft sinds 1997 een intensief samenwerkingsverband met NOC*NSF. Zij is jarenlang official reis- en event partner van de sportkoepel NOC*NSF en heeft in ons land de exclusieve rechten voor de verkoop van arrangementen en kaarten. Naast het samenstellen van de arrangementen vervoert zij ook al jaren het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team. 

Alles over de Nederlandse ruiters op weg naar Rio

ATP/KNHS

Foto: Remco Veurink

Reacties