Vrouw loopt 31 breuken in gezicht op door trap

Vrouw loopt 31 breuken in gezicht op door trap

0 490
Wesley Candt

De 26-jarige Sarah Stokes uit Cornwall heeft maar liefst 31 breuken opgelopen in haar gezicht, nadat zij getrapt werd door haar paard. De amazone had net deelgenomen aan een wedstrijd waarbij zij tweede werd, toen haar paard Archie schrok van de omroepinstallatie en uithaalde. Het paard had nog nooit eerder geschopt, maar Sarah stond op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en kreeg zijn hoef recht in haar gezicht. Sarah werd in een kunstmatige coma gebracht, omdat de artsen bang waren dat zij door de trap ook hersenletsel had opgelopen. Dat blijkt gelukkig niet het geval te zijn.

Er staan Sarah nog meerdere ingrepen te wachten en daarom besloot haar vriendin Sally Gentle een inzamelingsactie te houden, zodat Sarah zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten en haar levensonderhoud. Sally vertelt: ‘Sarah is erg bekend en geliefd onder de paardenmensen hier in de buurt. Het geld dat we ophalen zal haar en haar moeder helpen bij de kosten van het levensonderhoud nu Sarah niet kan werken en hopelijk blijft er nog genoeg over om hen na alle stress van de operaties een welverdiende vakantie cadeau te doen.

Sarah heeft laten weten heel blij te zijn met dit gebaar. ‘Het is geweldig, ik maakte mij namelijk wel zorgen over hoe ik nu rond moest gaan komen. De steun die ik krijg is fantastisch, maar dit is slechts een bonus. Ik wil vooral dat mensen zich bewust worden van de risico’s van de omgang met paarden. Het maakt niet uit wie je bent of wat voor paard je hebt, je weet nooit wat er kan gebeuren.’

Bron: The Sun / Hoefslag

Foto: Remco Veurink

Banner Outdoor Brabant

Vergelijkbare artikelen

Reacties