Voor een prikkie: riante villa van Athina Onassis

Voor een prikkie: riante villa van Athina Onassis

0 5828
Athina Onassis de Miranda - AD Camille Z Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 - Normandy, France. © DigiShots

Bijna 3 miljoen telde het koppel Athina Onassis en Doda de Miranda in 2010 neer voor hun optrekje in Oud-Turnhout, vlak over de Nederlandse grens in België. Nu het stel gescheiden is, is de vraagprijs van Athina Onassis nog slechts een schijntje: 1,75 miljoen euro.

Een Antwerpse rechtbank deed in november vorig jaar uitspraak over de (vecht)scheiding van Onassis en De Miranda – ‘Doda’ voor de vrienden. Met de verkoop knipt Onassis de laatste band met Nederland/België door. Al was die niet al te hecht: ze verbleef enkel in Oud-Turnhout wanneer ze haar paarden bezocht in de stoeterij in Valkenswaard.

Instapklaar

‘De villa stond leeg sinds augustus, en is nu instapklaar gemaakt’, laat de makelaar weten. Het woonhuis beslaat uit 750 vierkante meter bewoonbare oppervlakte, met 5 slaapkamers, 4 badkamers, een bar met cinemaruimte, een studio voor inwonend personeel en een zwembad met poolhouse en sauna.’

Vier voetbalvelden

Uiteraard is de villa voorzien van een zwembad en twee garages en een zeer ruime en mooi aangelegde tuin. De totale oppervlakte van het hele perceel bedraagt meer dan vier voetbalvelden.

Panic room

Onassis en haar man lieten ook een ‘panic room’ in het huis bouwen, met twee dikke stalen deuren die een deel van de bovenverdieping hermetisch af te sluiten. Ook is de villa uitgerust met een zeer uitgebreid bewakingssysteem. Het tuinhuis is nu leeg, en alle computerapparatuur is door een gespecialiseerde firma vernietigd.

Bekijk de foto’s van de villa van Athina Onassis

Bron: HLN.be

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Reacties