Prettig paardenpandje…

Prettig paardenpandje…

0 237

Er is niks mis met je eigen stal. Alles wat een paard nodig heeft, is er: het biedt onderdak aan je paard(en), houdt het hooi en stro droog en hé, er is zelfs een koffiezetapparaat in de zadelkamer, mooi toch! Het is misschien niet al te luxe, maar het kan ermee door.

Maar dromen mag. Waar anders dan in Amerika, waar niet alleen de cola’s en de pizza’s groooot zijn, vind je dit mega-enorme-super-geweldige paardenoptrekje, naar verluidt het grootste van de hele wereld. Met 130 stallen, tien zadelkamers, aqua-trainingsmolens, veterinaire afdeling, twee kamers met wasmachines, voeropslagplaatsen, vier interne wasplaatsen, vier spuitplaatsen voor zes tot acht paarden… en dat alles natuurlijk highdesign, van pijnboomhout en zo. Plus de bijbehorende paddocks en weilanden.

Zo’n sjieke paarden’hotel’ heeft uiteraard ook alle faciliteiten voor de ruiters, zoals suites (geen ‘kamer’) voor henzelf en hun gasten, keuken, restaurant/lounge (ooit van een ‘kantine’ gehoord?!), wijnkelder (?!), slaapkamers, grote fitnessruimte. In verschillende vleugels ondergebracht. Waar dit paardenwalhalla zich bevindt is geheim, op verzoek van de eigenaar. Aan de vele palmbomen te zien is  het er qua klimaat ook prima uit te houden.

Heel imponerend allemaal, maar paardenstront ruikt overal hetzelfde, denk je ook niet…?!

Bekijk de video van deze adembenemende locatie.

Horsecollaborative/Hoefslag

(Foto: Carolina Timberworks)

Vergelijkbare artikelen

Reacties