Praktijkervaring spreekt tijdens ondernemersavond bij Edivorm

Praktijkervaring spreekt tijdens ondernemersavond bij Edivorm

0 174
Ondernemersavond
Ondernemersavond op vrijdag 27 september

*SPONSORED CONTENT* Heb je een bedrijf of wil je een bedrijf beginnen? Werk je als ZZP-er? Wellicht als ruiter/amazone, instructeur, hoefsmid, therapeut of verkoper? Wil je jouw merk of bedrijf goed op de kaart zetten? Bij ieder beroep en ieder bedrijf is communicatie altijd van groot belang. Ben je op zoek naar tips en kennis? Dan is de Ondernemersavond op vrijdag 27 september 2019 echt iets voor jou!

Kennis gedeeld

Herman Wientjes (instructeur, GP-ruiter en LT-jurylid) presenteert op deze avond diverse inspirerende gastsprekers die – van ICT tot horeca en van broers tot ‘competitieve zakenmensen – ieder hun ‘sporen’ in het bedrijfsleven hebben verdiend. Gespreksonderwerpen van deze avond zijn ‘ondernemen, marketing en communicatie’, met veel kennis gedeeld door ervaren vakmensen. Deze avond is er om iets mee te geven, zie het als kadootjes op de weg naar succes! En een unieke mogelijkheid om te ‘sparren’ met mensen die ieder op hun vakgebied veel succes en ervaring hebben. Van communicatie en promotie via Pavo naar dressuur- & springsport tot aan succesvolle bioscoop ontwikkeling in binnen- en buitenland. Om af te sluiten met een dame die nationaal haar sporen heeft verdiend in de opzet van online marketing.

PAVO

Het marketing en communicatieteam van Pavo is deze avond ook te gast. Dit vooraanstaande merk bestaat inmiddels 50 jaar. Het team van Pavo deelt kennis omtrent ‘hoe Pavo zo’n sterk merk heeft opgebouwd’, de insights over de ontwikkeling van het logo en nog veel meer.

Social media

Ook te gast is Caroline Verhoeve, zelfstandig communicatiespecialist QCites en parcoursbouwer. Zij vertelt over haar pad naar het zelfstandig ondernemerschap, het belang van het opbouwen en onderhouden van een netwerk. Communicatie staat in alles centraal! Nathalie Peters, online marketingspecialist, neemt je mee in de wereld van social media omtrent de toegevoegde waarde van online communities, hoe bouw je ze? En hoe kun je een merk laden en een zo groot mogelijk bereik creëren via LinkedIn, de grootste zakelijke community van Nederland.

Meer informatie

Bezoek deze unieke avond met boeiende sprekers en waardevolle netwerkmomenten. Kortom: welkom bij Evelien van Norel van Edivorm reclame & communicatie in Wapenveld. Meer informatie (en ticketverkoop) via www.edivorm-shop.nl/ondb/

Reacties